Lietuviškas raugintų kopūstų troškinys

400 g šoninės, 400 g žalios jautienos supjaustykite nedideliais gabalėliais, kepkite, kol paruduos, maišydami mentele, sudėkite 3 smulkiai supjaustytus svogūnus, pakepinkite, sudėkite raugintus kopūstus arba šviežiai susmulkintus ir nuvarvintus kopūstus, įberkite druskos, įpilkite 1/2 puodelio sultinio, uždenkite ir troškinkite, kol suminkštės. Paruošę įberkite maltų juodųjų pipirų; kopūstai turi būti rausvos spalvos. Jei kopūstai švieži, sudėkite 10 nedidelių rūgščių obuolių, juos smulkiai supjaustykite, sudėkite į puodą su beveik paruoštais kopūstais ir troškinkite, kol suminkštės.

Papuoškite keptomis dešrelėmis.

Produktai Lietuviškas raugintų kopūstų troškinys

kopūstai 2 daigai
arba rauginti kopūstai 800 g
šoninė 400 g
jautiena 400 g
svogūnai 3 vnt.
maltų juodųjų pipirų pagal skonį
obuolys 10 vnt.

Parašykite komentarą