Varškės sausainių gaminimas užima nedaug laiko, o ingredientų reikia visiems prieinamų. Šie sausainiai yra unikalūs dėl trikampės voko formos. Iš šių ingredientų paruošite apie 30 skanių ir aromatingų sausainių. Skubėkite į virtuvę ir pasigaminkite šių gardžių sausainių.
Sudedamosios dalys
Varškės tešlos vokeliams paruošti reikia:
- 230 g miltų;
- 200 gr varškės;
- 100 g sviesto;
- 1 šaukštelis kepimo miltelių;
- Žiupsnelis druskos;
Maisto gaminimo procedūra
- Sutarkuokite sviestą ir sumaišykite su varške.
- Suberkite kepimo miltelius, druską ir miltus. Užminkykite vientisą tešlą.
- Padalykite tešlą į 2 dalis. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite iki 3 mm storio. Stikline ant tešlos išpieškite apskritimus.
- Dabar suformuokite būsimus sausainius į trikampius vokus. Vieną apskritimo pusę pamerkite į cukrų. Sulenkite apskritimą per pusę, cukraus puse į vidų. Tada vieną pusę vėl pamirkykite cukruje ir perlenkite tešlą per pusę, cukraus puse į vidų. Vieną gauto varškės tešlos voko pusę pamirkykite cukruje ir cukrumi į viršų dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
- Kepkite sausainius iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.
- Gero apetito!