Sūrio pyragaičiai su sultenėmis

Visi žino, kad varškės patiekalai yra skanūs ir sveiki, o receptų lengva laikytis. Vienas populiariausių patiekalų – sūrio pyragas su sultenėmis. Patiekite juos su grietine, uogiene ir medumi – tai puikūs pusryčiai. Skanus ir sveikas!

Produktai Sūrio pyragaičiai su sultenėmis

Varškės sūris – 500 gr
Kiaušiniai – 1 vnt.
Kiaušinio trynys – 1 vnt.
Cukrus – 4 šaukšteliai.
Druska – 0,5 šaukštelio.
Grietinė – 3 šaukšteliai.
Sultenės – 1-2 valgomieji šaukštai.
Miltai – 50 g
Kepimui skirtas ištirpintas sviestas
Vaizdo receptasSūrio varškėčiai su sultenėmis

Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasSūrio varškėčiai su sultenėmis
Recepto nuotrauka: Sūrio varškėčiai su sultenėmis – 1 žingsnis.
Paruoškite produktus.

Recepto nuotrauka: Sūrio varškėčiai su sultenėmis – 2 žingsnis.
Kaip pasigaminti sūrio pyragą su sultenėmis:

Įmaišykite šviežią trupintą varškę, galite ją pertrinti per sietelį arba pertrinti per mėsmalę su smulkia tarka.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragaičiai su sultenėmis – 3 žingsnis
Į varškę įberkite 4 arbatinius šaukštelius cukraus ir 0,5 arbatinio šaukštelio druskos ir vėl išmaišykite. Įdėkite 1 kiaušinį ir vieną trynį.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragaičiai su sultenėmis – žingsnis Nr. 4.
Įdėkite 1-2 valgomuosius šaukštus rūgštynių ir, pasirinktinai, 3 arbatinius šaukštelius grietinės.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragaičiai su razinomis – žingsnis Nr. 5
Gerai išmaišykite ir suberkite 50 g miltų. Maišykite, kol gausis vientisa masė.

Recepto nuotrauka: Sūrio varškėčiai su sultenėmis – 6 etapas.
Keptuvėje įkaitinkite ghi. Tešlą šaukštu suberkite į dubenį su miltais, apvoliokite miltuose, nusukite miltų perteklių ir suformuokite sūrio pyragą, suteikdami jam apvalią formą.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragaičiai su razinomis – 7 žingsnis.
Apkepkite sūrio pyragą iš abiejų pusių, kol apskrus.

Recepto nuotrauka: Sūrio varškėčiai su sultenėmis – 8 žingsnis
Dėkite į lėkštę, patiekite su uogiene, medumi arba grietine.

Parašykite komentarą