Omletas su sojų padažu, pomidorų pasta ir žolelėmis – malonus šeimos pusryčių serijos pokytis. Šis sveikas ir skanus kiaušinių patiekalas yra švelnus, patrauklus ir originalus savo išvaizda bei skoniu. Ir tokius pusryčius paruošia per kelias minutes!
Produktai Pomidorų omletas su sojų padažu ir žolelėmis
Ingredientai (2 porcijoms)
Kiaušiniai – 4 vienetai.
Pomidorų pasta – 1 šaukštelis.
Sojų padažas – 1 valgomasis šaukštas.
Šviežios petražolės – 2-3 šakelės
Švieži krapai – 2-3 šakelės
Druska – pagal skonį
Maltų juodųjų pipirų – pagal skonį
Augalinis aliejus (kepimui) – 1 valgomasis šaukštas.
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasTomatų omletas su sojų padažu ir žalumynais
Recepto nuotrauka: Pomidorų omletas su sojų padažu ir žalumynais – 1 žingsnis
Paruoškite produktus pagal sąrašą.
Pomidorų pastą galima pakeisti kečupu arba pomidorų padažu.
Recepto nuotrauka: Pomidorų omletas su sojų padažu ir žolelėmis – 2 žingsnis
Giliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, pomidorų pastą ir sojų padažą. Suplakite plaktuvu arba šakute.
Recepto nuotrauka: Pomidorų omletas su sojų padažu ir žolelėmis – 3 žingsnis
Smulkiai supjaustykite žoleles ir sudėkite į dubenį su kiaušiniais. Pipirai ir druska, nes sojų padaže jau yra druskos.
Recepto nuotrauka: Pomidorų omletas su sojų padažu ir žolelėmis – 4 žingsnis
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, į karštą aliejų supilkite kiaušinių masę.
Recepto nuotrauka: Pomidorų omletas su sojų padažu ir žolelėmis – 5 žingsnis
Kepkite omletą iš vienos pusės ant mažos ugnies po dangčiu 5-7 minutes. (Paviršius turi būti tvirtas, ne bėgantis, neimamas ant piršto).
Recepto nuotrauka: Pomidorų omletas su sojų padažu ir žolelėmis – žingsnis Nr. 6
Karštą omletą sudėkite į lėkštę ir patiekite. Prie šio omleto puikiai tinka šviežios daržovės.
Recepto nuotrauka: Pomidorų omletas su sojų padažu ir žolelėmis – 7 žingsnis
Omletas būna orus ir labai originalaus skonio. Minkšti, švelniai sūrūs ir netgi šiek tiek saldūs – tai šviežias įprastų pusryčių dribsnių posūkis.
Recepto nuotrauka: Pomidorų omletas su sojų padažu ir žolelėmis – 8 žingsnis
Greitas, nebrangus, sveikas ir skanus!