Labai paprastas ir lengvas receptas! Jei turite makaronų likučių, tiesiog panaudokite juos kaip sumanios italų namų šeimininkės ir pasigaminkite tokį omletą, kuris puikiai tiktų, pavyzdžiui, iškylai…
Produktai Omletas su makaronais
Šaltai virti spagečiai – 300 g
Rūkyta dešra – pagal skonį
Tarkuotas parmezano sūris – pagal skonį
Kiaušiniai – 5 kiaušiniai
Druska – pagal skonį
Pipirai – pagal skonį
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptas Omletas su makaronais
Recepto nuotrauka: Omletas su makaronais – 1 žingsnis.
Kaip pasigaminti omletą su dešra ir makaronais:
Jums reikės:
300 g šaltai virtų spagečių, rūkytos dešros,
Tarkuoto parmezano sūrio (nebūtina), 5 kiaušinių, druskos, pipirų.
Recepto nuotrauka: Omletas su makaronais – 2 žingsnis
Dideliame dubenyje suplakite kiaušinius, sudėkite išvirtus ir atvėsintus spagečius ir gerai išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, suberkite tarkuotą sūrį ir dar kartą išmaišykite.
Recepto nuotrauka: Omletas su makaronais – 3 žingsnis.
Keptuvę patepkite aliejumi, pusę spagečių aptepkite kiaušinių mase ir ant viršaus uždėkite rūkytos dešros griežinėlių.
Recepto nuotrauka: Omletas su makaronais – 4 žingsnis
Ant dešrelių sudėkite likusius spagečius ir kepkite dešrelių omletą ant silpnos ugnies po 10-15 minučių iš kiekvienos pusės, kol gardžiai paruduos.
Recepto nuotrauka: Omletas su makaronais – 5 žingsnis
Italų šeimininkės rekomenduoja šį omletą patiekti šaltą, tačiau man dešrelių ir makaronų omletas labiau patinka šiltas.
Gero apetito! Buon appetito!