Kiaušinių suktinukai (pusryčiams)

Siūlau pasigaminti kitą kiaušinių suktinukų ar vyniotinių variaciją, naudojant kitą techniką. Viduryje ritinėlis pagelsta, o aplink jį baltai nusidažo – tai suteikia jam dar neįprastesnę ir sultingesnę spalvą. Įdaras gaminamas iš dešros ir žaliųjų svogūnų. Šie pusryčiai patiks net tiems vaikams, kurie nemėgsta įprastų omletų.

Produktai Kiaušinių suktinukai (pusryčiams)

Ingredientai (2 porcijoms)
Kiaušinis – 4 vnt.
Pienas – 2 ml.
Dešra
Žaliasis svogūnas
augalinis aliejus
Druska – pagal skonį
Maltų juodųjų pipirų – pagal skonį
Galite užpildyti produktais pagal skonį (tik nepersistenkite).

Vaizdo receptasKiaušinių suktinukai (pusryčiams)

Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasKukuliai su kiaušiniais (pusryčiai)
Recepto nuotrauka: Kiaušinių suktinukai (pusryčiams) – 1 žingsnis
Kaip pasigaminti suktinukus arba vyniotinius iš kiaušinių, su dešra:

Atskirkite baltymus nuo trynių į dvi lėkštes. Druskos ir pipirų pagal skonį. Įpilkite 1 arbatinį šaukštelį pieno ir sudėkite po pusę paruoštos dešros (smulkiai supjaustytos kubeliais) ir žaliojo svogūno. Išmaišykite šakute.

Recepto nuotrauka: Kiaušinių suktinukai (pusryčiams) – 2 žingsnis
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite aliejumi. Supilkite kiaušinių trynius. Kai tik blynas šiek tiek apskrus, suvyniokite, palikdami liežuvėlį. Supilkite kiaušinių trynius ir vėl suvyniokite. Tada sudėkite kiaušinių baltymus. Suvyniokite, paskrudinkite pagal pageidavimą.

Recepto nuotrauka: Kiaušinių suktinukai (pusryčiai) – 3 žingsnis
Kiaušinių suktinukas paruoštas, supjaustykite ir patiekite.

Parašykite komentarą