Morkų omletas

Kiaušinių suktinukas su tarkuotų morkų įdaru.

Produktai Morkų omletas

Morkos – 2 morkos.
Kiaušiniai – 3 vnt.
Petražolių žalumynai (susmulkinti) – 1 valgomasis šaukštas.
Saulėgrąžų aliejus – 1 valgomasis šaukštas.
Česnakai (susmulkinti) – 0,5-1 valgomasis šaukštas.
Druska – 1 žiupsnelis.
Morkų omletas Video receptas

Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasMorkų omletas
Recepto nuotrauka: Morkų omletas – 1 žingsnis.
Nulupkite morkas.

Recepto nuotrauka: Morkų omletas – 2 žingsnis
Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Recepto nuotrauka: Morkų omletas – 3 žingsnis
Kiaušinius suplakite šakute.

Recepto nuotrauka: morkų omletas – 4 žingsnis.
Pagardinkite druska.

Recepto nuotrauka: Morkų omletas – 5 etapas
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų.

Recepto nuotrauka: morkų omletas – 6 etapas.
Įdėkite česnaką ir pakepinkite.

Recepto nuotrauka: morkų omletas – 7 etapas.
Į keptuvę supilkite trečdalį plaktų kiaušinių.

Recepto nuotrauka: Morkų omletas – 8 žingsnis
Įdėkite trečdalį tarkuotų morkų.

Recepto nuotrauka: Morkų omletas – 9 žingsnis
Švelniai susukite šakute.

Recepto nuotrauka: morkų omletas – 10 žingsnis
Ant vyniotinio supilkite dar trečdalį plaktų kiaušinių.
Ir įdėkite dar trečdalį morkų.

Recepto nuotrauka: morkų omletas – 11 žingsnis
„Baigti sukti ritinį.

Recepto nuotrauka: Morkų omletas – 12 žingsnis
Supilkite likusius kiaušinius ir pabarstykite likusiomis morkomis.

Recepto nuotrauka: Morkų omletas – 13 žingsnis
Toliau vyniokite ritinį. Šiek tiek paspauskite žemyn, apverskite ir vėl paspauskite žemyn.

Recepto nuotrauka: morkų omletas – 14 žingsnis.
Paruoštą omletą supjaustykite porcijomis.

Recepto nuotrauka: morkų omletas – 15 žingsnis
Morkų omletą papuoškite petražolėmis.
Gero apetito!

Parašykite komentarą