Pateikiame paprasto ir skanaus varškės kremo, pagaminto iš kondensuoto pieno pyragams, receptą. Šis kremas paruošiamas per kelias minutes, yra glotnus ir tobulos formos. Šiuo kremu galima išlyginti, sluoksniuoti ir puošti tortus, taip pat juo galima įdarinėti įvairias bandeles, pyragus ir pan. Tai puikus kremas, išbandykite jį!
Sudedamosios dalys
Norėdami pagaminti varškės kremą su kondensuotu pienu tortui, turite:
- 9 proc. riebumo varškė – 250 g;
- 82 % riebumo sviestas – 170 g
- kondensuotas pienas – 170 g
- cukraus pudros – 70 gr.
Metodas
- Minkštą sviestą 2-3 minutes plakite mikseriu.
- Supilkite kondensuotą pieną ir dar kartą suplakite.
- Į mišinį persijokite cukraus pudrą ir maišykite nedideliu greičiu.
- Tada sudėkite minkštą varškę. Jei varškė standi ir puri, pirmiausia panardinamuoju maišytuvu sumaišykite varškę iki vientisos masės.
- Išmaišykite grietinėlę nedideliu greičiu, tada plakite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės.
- Kremas yra švelnus, minkštas, skanus ir puikiai išlaiko formą.
- Kremas, pagamintas iš sutirštinto pieno, padarys tortus ar kitus kepinius skanesnius ir puošnesnius. Prieš naudojimą kremą 15 minučių palaikykite šaldytuve.
- Gero apetito!