Koldūnai (koldūnai)

Iš miltų, kiaušinių, druskos ir trupučio vandens (kartais jį pakeičia svogūnų sultys) užminkykite nelabai standžią tešlą ir palikite pusvalandžiui šaltoje vietoje. Išvalyta mėsa ir svogūnai sumalami mėsmale. Sudėkite riebalus, druską, pipirus, mairūną, sultinį ir gerai išmaišykite.

Tešlą iškočiokite 1 mm storio. Padarykite kuo mažesnius koldūnus (2-3 cm skersmens), apkepkite keptuvėje ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Ištirpinti koldūnai surenkami skepetaite, užpilami ištirpintu sviestu ir patiekiami.

Produktai Koldūnai (koldūnai)

miltai 80 g
kiaušiniai 0,2
vanduo 30 g
druskos pagal skonį
maltai mėsai
jautiena 75 g
jautienos riebalai 50 g
svogūnai 20 g
sultinys 15 g
mairūnas pagal skonį
pipirų pagal skonį
druskos pagal skonį

Parašykite komentarą