Mėsa (du gabaliukai vienai porcijai) supjaustoma griežinėliais, apvoliojama plonuose blyneliuose, įdaru, suformuojami kopūstų suktinukai ir troškinami iš pradžių nedideliame kiekyje vandens arba sultinio, o paskui pomidorų padaže. Pomidorų padažas gaminamas ant kiaulienos lašinių, pridedant smulkiai supjaustytų petražolių.
Paruoškite faršą. Sutarkuokite duoną, suplakite sumuštą šoninę, virtą kiaušinį, supjaustykite svogūną mažais kubeliais, susmulkinkite prieskonines žoleles, sumaišykite ir pakepinkite svieste.
Produktai Jautenos vinetiniai (Lithuanian chop zrazy)
jautiena 169 g
Įdarui:
ruginė duona 10 g
šoninė (speck) 15 g
kiaušiniai 0,33 vnt.
žalumynai 5 g
svogūnai 18 g
sviestas 3 g
Padažui
7 g g ghee
pomidorų tyrė 12 g
kvietiniai miltai 4 g
petražolės 10 g
Garnyras:
virtos bulvės 150 g