Šviežią kopūstą nulupkite ir išskobkite, kad išorinis sluoksnis būtų maždaug 2-2,5 cm storio. Paruoškite maltą mėsą. Kiaulieną (kotletų mėsą) sumalkite mėsmale. Susmulkinkite svogūną ir morką ir pasūdykite. Susmulkinkite ir apkepkite kopūstus, išvirkite ryžius. Viską sumaišykite ir pagardinkite druska bei prieskoniais. Įdarą sudėkite tarp kopūstų lapų. Suvyniokite į marlę, virkite uždarame inde 1-1,5 valandos, į sultinį įmesdami svogūnus ir kmynus.
Produktai Įdaryti kopūstai
kopūstai 700 g
kiaulienos išpjova 500 g
pienas 100 g
ryžiai 15 g
morkos 100 g
svogūnai 60 g
kiaulienos riebalai 50 g
kmynų pagal skonį
druskos pagal skonį
pipirų pagal skonį