Ryškios ispaniškos virtuvės spalvos nepaliks abejingų nei jūsų, nei jūsų draugų. Kiaušiniai „Flamenko” – mažiausiai laiko, didžiausias malonumas.
Produktai Flamenko kiaušiniai
Pomidorai – 3-4 vnt.
Raudonieji pipirai – 1 vnt.
Svogūnas – 1 vnt.
Česnakai – 2 skiltelės
Virtos dešrelės – 100 gr
Augalinis aliejus – 5 šaukštai
Kiaušiniai – 8-10 vnt.
Žaliosios salotos
Petražolės
Raudonieji pipirai – malti
Druska
Kaip paruošti kiaušinius „Flamenko”:
Svogūną supjaustykite kubeliais, o česnaką susmulkinkite. Papriką supjaustykite julieno juostelėmis. Supjaustykite pomidorus ir dešrą kubeliais.
Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną bei česnaką. Sudėkite pomidorus, saldžiąją papriką, druską ir pipirus, išmaišykite, uždenkite ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.
Į daržoves sudėkite dešrą, išmaišykite, šaukštu įmuškite po kiaušinį ir lengvai pagardinkite druska.
Ant silpnos ugnies išplakite kiaušinius iki norimos konsistencijos, neuždarydami dangčio.
Į lėkštę sudėkite žalias salotas ir ant jų išdėliokite virtus flamenko kiaušinius. Pabarstykite stambiai kapotomis petražolėmis.