Crock Pot BBQ vištienos

Crock Pot BBQ vištienos

Sudedamosios dalys

1x
2x
3x
2 svarai vištienos krūtinėlės, maždaug 4 krūtinėlės
½ arbatinio šaukštelio česnako miltelių
1 smulkiai supjaustytas svogūnas
2 puodeliai barbekiu padažo padalyti
½ puodelio šviesaus alaus arba vištienos sultinio
patiekti
8 mėsainių bandelės
kokteilių salotos
instrukcijos
Sudėkite vištienos krūtinėlę į lėtą viryklę ir pagardinkite česnakų milteliais, druska ir pipirais.
Sudėkite svogūnus, 1 puodelį barbekiu padažo ir alų. Virkite 6-7 val. ant mažos temperatūros arba 3-4 val. ant didelės.
Išimkite vištieną iš lėtosios viryklės ir susmulkinkite dviem šakutėmis. Į vištieną supilkite šiek tiek sulčių.
Apšlakstykite likusiu barbekiu padažu ir patiekite ant mėsainių bandelių su kopūstų salotomis.
pastabos
Šiam receptui tinka ir vištienos šlaunelės. Jei turite tik perskeltas vištienos krūtinėles, prieš dėdami į lėtąją viryklę būtinai nuimkite odą, o išvirę išimkite kaulus.
Neturite alaus? Ne bėda! Alaus nedėkite ir įpilkite vištienos sultinio.
BBQ padažas Šiam receptui naudokite mėgstamo prekės ženklo barbekiu padažą (arba dar geriau – naminį BBQ padažą). Jei naudojate buteliuose išpilstytą padažą, man patinka „Sweet Baby Ray’s”.
Pastaba apie padažą: Vištiena kartais gali išskirti daugiau arba mažiau sulčių. Kai vištiena iškeps, sulčių gali būti daug arba mažai. Išimkite vištieną ir susmulkinkite ją atskirai.
Įpilkite tiek sulčių ir padažo, kiek reikia. Vištiena prisitraukia sulčių, todėl neišmeskite sulčių, jei norėsite jų dar pridėti!

Sultingai susmulkintai vištienai su pikantišku padažu – šiai „Crockpot BBQ Chicken” vištienai tereikia 5 ingredientų ir 5 minučių pasiruošimo. Visa kita padarys lėta viryklė!

Vištienos krūtinėlės be kaulų verdamos sodriame BBQ padaže, o tada susmulkinamos. Patiekite šį pikantišką patiekalą su bandelėmis, mėsainių bandelėmis ar net su makaronais ir sūriu, kad patiekalas būtų puikus!

Štai kodėl jums patiks šis receptas!

Jį paruošti užtrunka vos 5 minutes. Supjaustykite svogūną, sudėkite visus ingredientus į lėtąją viryklę ir užmirškite!
Reikia tik 5 ingredientų ir bandelių / salotų patiekimui!
Vištiena būna tokia minkšta ir aromatinga, kad praktiškai galite ją susmulkinti šaukštu.
Sumuštiniai su BBQ vištiena yra puikus savaitės vakaro patiekalas arba gali būti patiekiami vakarėlyje, kad pamaitintų minią žmonių.
Jei rengiate pobūvį, paruoškite, kaip nurodyta, ir palikite lėtai keptuvėje šiltai, kad svečiai galėtų patys paserviruoti.

Sudedamosios dalys

Šis receptas pagamintas iš keleto pagrindinių ingredientų!

VĖŽIUKAS – šiame recepte mėgstama vištienos krūtinėlė be kaulo ir odos, bet tinka ir vištienos šlaunelės. Jei turite tik skeltas vištienos krūtinėles, prieš dėdami į lėtą viryklę būtinai nuimkite odą, o išvirę išimkite kaulus.
Skystis Vištienai virti įpilkite šiek tiek sultinio arba alaus. Mėgstame alaus suteikiamą skonį, šiam receptui geriausiai tinka lengvesnis alus. Neturite alaus? Jokių problemų! Alaus nedėkite ir naudokite vištienos sultinį.
Barbekiu padažas – šiam receptui naudokite mėgstamo prekės ženklo barbekiu padažą arba namuose gamintą barbekiu padažą. Tai pagrindinis šio recepto skonis, todėl rinkitės tokį, kokį mėgstate! (Mano mėgstamiausias buteliuose išpilstytas padažas yra „Sweet Baby Ray’s”).

Neprivalomi priedai

Išbandykite bet kurį iš šių variantų:

Mėgstate saldžiau? Įberkite šiek tiek rudojo cukraus arba melasos.
Jaučiatės aštriai? Įdėkite kubeliais supjaustyto jalapeno, kad būtų aštriau.
Neturite svogūnų? Naudokite 1 arbatinį šaukštelį svogūnų miltelių.
Norite aštrumo? Įmaišykite šaukštą ar du obuolių acto.

Kaip padaryti, kad smulkinta vištiena Crockpot

Šis receptas toks pat paprastas kaip 1, 2, 3!

Sudėkite visus ingredientus į lėtą viryklę
uždenkite ir virkite, kol suminkštės.
Išimkite vištieną ir susmulkinkite ją dviem šakutėmis. Įmaišykite šiek tiek sulčių ir, jei reikia, papildomai įpilkite BBQ padažo.

Padarykite jį pikantišką!

Iš kai kurių rūšių vištienos (ypač jei ant jos parašyta „su prieskoniais”) gali išsiskirti daug sulčių arba skysčio. Kai vištiena iškeps, sulčių gali būti daug arba mažai.
Išimkite vištieną ir ją atskirai susmulkinkite. Įpilkite tiek sulčių ir padažo, kiek reikia, kad vištiena būtų drėgna.
Turėkite omenyje, kad vištiena, kol ji gulės, sugers sultis, todėl neišmeskite likučių, jei norėsite jų įpilti daugiau!

Kiek laiko virti BBQ vištieną lėtoje viryklėje

Kai kalbama apie teisingą vištienos ruošimą, mes jums padėsime!

Virkite ant didelės temperatūros apie 4-5 valandas.
Man labiau patinka virti lėtai, nes vištiena būna minkštesnė. Virkite ant mažos ugnies 7-8 valandas.
Išvirtą vištieną laikykite šiltai ir susmulkintą patiekite per pobūvius.
Kai mėsos termometras storiausioje dalyje pasiekia 165 °F, vakarienė jau patiekta!

Parašykite komentarą