Beprotiškas tortas Beprotiškas tortas

„Crazy Cake” yra amerikietiškas pyragas, verčiamas kaip „Pašėlęs pyragas”. Jis buvo išrastas Jungtinėse Amerikos Valstijose, kai jo trūko. Nepaisant paprastos sudėties, šis pyragas pasižymi nepaprastu skoniu. Jame trūksta sviesto, tačiau patiekalas yra ne mažiau skanus nei pyragai, kurių sudėtyje yra šio ingrediento.

Sudedamosios dalys

Norėdami pagaminti „Crazy Cake”, turime:

  • 2 puodeliai pieno;
  • 2 puodeliai miltų;
  • 1,5 puodelio cukraus;
  • 6 šaukštai kakavos;
  • 4 šaukšteliai kepimo miltelių.
  • Kremui:
  • 2 puodeliai pieno;
  • 1 puodelis cukraus;
  • 3 šaukštai miltų;
  • 1 kiaušinis.

Maisto gaminimo procesas

  1. Sumaišykite visus sausainiams skirtus sausus ingredientus: miltus, cukrų, kakavą ir kepimo miltelius.
  2. Šiltą pieną supilkite ant sausų ingredientų ir lengvai išmaišykite; ilgai neperplakite.
  3. Supilkite tešlą į kepimo formą ir kepkite 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  4. Atskiroje keptuvėje užvirinkite pieną, kad susidarytų grietinėlė. Dubenyje išplakite kiaušinį, cukrų ir miltus, supilkite karštą pieną ir pastatykite ant ugnies. Nuolat maišydami užvirinkite grietinėlę iki norimos konsistencijos.
  5. Iškepusį šokoladinį pyragą padalykite į 2 arba 3 sluoksnius ir juos aptepkite šiltu kremu. Papuoškite skanų „Crazy Cake” pagal savo skonį.
  6. Gero apetito!

Parašykite komentarą