Ažūriniai blynai ant verdančio vandens

Blynų tešlą su pienu užvirinkite verdančiu vandeniu. Sotūs, gražūs ažūriniai blyneliai su verdančiu vandeniu – puikus garnyras pusryčiams ar vakarinis užkandis.

Produktai Ažūriniai blynai ant verdančio vandens

Kiaušiniai – 2 vienetai.
Pienas – 200 ml
Verdantis vanduo – 200 ml
Augalinis aliejus – 3 šaukštai
Miltai – 200 gr
Cukraus – 1-1,5 valgomojo šaukšto.
Druska – 1 žiupsnelis
Raugas – 1 šaukštelis.
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptas Žuvies pyragėliai ant verdančio vandens
Recepto nuotrauka: Žuvies tinklo blynai ant verdančio vandens – 1 žingsnis.
Paruoškite ingredientus tinkliniams blynams.

Recepto nuotrauka: Žuvies tinklo blynai su verdančiu vandeniu – 2 žingsnis.
Kiaušinius, cukrų ir druską sumaišykite tinkamame dubenyje.

Recepto nuotrauka: Žuvies tinklo blynai su verdančiu vandeniu – 3 žingsnis.
Dabar mums reikia maišytuvo, kad suplaktume įvestus ingredientus.

Recepto nuotrauka: Žuvies tinklo blynai su verdančiu vandeniu – 4 žingsnis
Į gautą kiaušinių mišinį supilkite verdantį vandenį ir iš karto išmaišykite.

Recepto nuotrauka: Žuvies tinklo blynai ant verdančio vandens – 5 žingsnis.
Po to užvirinkite vandenį, supilkite pieną.

Recepto nuotrauka: Atidengti blynai su verdančiu vandeniu – 6 veiksmas.
Pradėkite pilti persijotus miltus ir kepimo miltelius.

Recepto nuotrauka: „Fishcake” blyneliai – 7 žingsnis.
Ažūrinė blynų tešla išeina be jokio gumulėlio.

Recepto nuotrauka: Atidengti blynai su verdančiu vandeniu – 8 žingsnis
Dabar į blynų tešlą supilkite augalinį aliejų.

Recepto nuotrauka: Žuvies tinklo blynai su verdančiu vandeniu – 9 veiksmas.
Dar kartą išmaišykite. Blynų tešla paruošta.

Recepto nuotrauka: Atvirkštiniai blynai su verdančiu vandeniu – 10 žingsnis.
Prieš pilant blynų tešlą į keptuvę, įkaitinkite ją ir patepkite riebalais. Kepant blynuose susidaro skylės, todėl jie vadinami ažūriniais.

Recepto nuotrauka: Žuvies tinklo blynai ant verdančio vandens – 11 žingsnis.
Patiekite ažūrinius blynus su mėgstamu įdarėliu.

Recepto nuotrauka: Žuvies tinklo blynai ant verdančio vandens – 12 žingsnis.
Gero apetito!

Parašykite komentarą