Sutarkuokite bulves ir nusausinkite skysčio perteklių. Įdėkite 100 g smulkiai supjaustytų lašinių, pakepintus svogūnus, prieskonius, pipirus, druską, išmaišykite ir lengvai troškinkite.
Iškočiokite tešlą, išpjaukite apskritimus, ant kiekvieno dėkite įdaro, aptepkite kraštus kiaušiniu ir užspauskite. Kepkite kaip koldūnus.
Apkepkite likusius riebalus, supilkite grietinę, išmaišykite ir patiekite su padažu.
Produktai Vertiniai lietuvių kalba
8 bulvės
šoninė 150 g
miltai 1 puodelis
svogūnai 2 vnt.
kiaušiniai 2 vnt.
grietinė 100 g
1 valgomasis šaukštas sviesto
vandens 0,33 puodelio
prieskoniai pagal skonį
druskos pagal skonį