Lietuviški zrazai su juoda duona

Jautieną supjaustykite plonais griežinėliais, susmulkinkite, pasūdykite ir papipirinkite, palikite 30 minučių pailsėti. Šaukšte aliejaus pakepinkite 1 svogūną, sudėkite supjaustytus grybus, pakepinkite, suberkite 100 g ruginės duonos džiūvėsėlių, pakepinkite, kol baigsis, įpilkite sultinio, druskos, pipirų ir petražolių. Į mėsos kukulius dėkite faršo, susukite juos į ritinėlius, suriškite virvele, apibarstykite miltais, dėkite į puodą ant ištirpinto sviesto, troškinkite. Supilkite 2 puodelius sultinio, 1 puodelį grietinės.

Produktai Lietuviški zrazai su juoda duona

jautiena 1,2 kg
svogūnai 1 vnt.
aliejaus 1 valgomasis šaukštas
šampinjonai 100g
ruginės duonos trupiniai 100 g
0,5 puodelio sultinio
druskos pagal skonį
pipirų pagal skonį
petražolių pagal skonį
2 puodeliai sultinio
grietinė 1 puodelis

Parašykite komentarą