Iš veršienos ir prieskonių išvirkite sultinį. Užminkykite tešlą iš miltų, kiaušinio, vandens arba pieno, plonai iškočiokite ir supjaustykite 1 cm pločio ir 3 cm ilgio juostelėmis. Suberkite į burbuliuojantį sultinį ir virkite uždengtame puode. Sriubą pagardinkite sviestu ir grietine, pabarstykite petražolių žolelėmis.
Produktai Veršienos sriuba su kiaušiniene
veršiena 150 g
morkos 20 g
petražolės 10 g
grietinė 30 g
sviestas 10 g
lauro lapas pagal skonį
juodųjų pipirų 3 g
druskos pagal skonį
Keptuvei:
kvietiniai miltai 60 g
kiaušiniai 0,25
tiek pieno, kiek reikia.
arba tiek vandens, kiek reikia.
druskos pagal skonį