Troškiniai Su Cukinija

Cukinijų ragu su mėsa

Kvapnus daržovių, žolelių ir mėsos mišinys.

Sudedamosios dalys

  • Kiauliena arba kita mėsa- 350 g
  • Augalinis aliejus-  pagal skonį
  • Svogūnai- 3 vnt.
  • Druska- pagal skonį
  • Maltų juodųjų pipirų- skonis
  • Morkos- 1 vnt.
  • paprikos- 2 vnt.
  • Bulvės- 3-4 vnt.
  • mažos cukinijos- 4 vnt.
  • Pomidorai- 5 vnt.
  • Žalumynai- 1 ryšulėlis

Maisto gaminimas

  1. Supjaustykite mėsą mažais gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite mėsą ir kepkite po dangčiu ant silpnos ugnies apie 10 minučių. Skystis turėtų išgaruoti.
  2. Smulkiai supjaustykite svogūną, suberkite prie kiaulienos. Pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite dar apie 5 minutes, kol svogūnas taps permatomas.
  3. Morkas sutarkuokite arba supjaustykite gabaliukais. Supilkite ant mėsos, pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite po dangčiu 5 minutes.
  4. Sudėkite paprikos gabaliukus, pabarstykite druska ir pipirais, kepkite dar 5 minutes.
  5. Bulves ir cukiniją supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į keptuvę, pagardinkite druska ir pipirais. Po 5 minučių sudėkite pomidorų griežinėlius, įberkite druskos ir pipirų.
  6. Troškinkite troškinį 10-15 minučių arba kol daržovės suminkštės. Supilkite smulkintus žalumynus, išmaišykite ir palikite troškinį šiek tiek pravėsti po dangčiu.
Apžvalga
recipe image
Recepto pavadinimas
Troškiniai Su Cukinija
Paskelbta
Paruošimo laikas
Vidutinis įvertinimas
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Parašykite komentarą