Sūrio pyragas „Vasaros aromatas” su melionu

Kai lentynose pasirodo kvepiančių melionų, gaila jų nenusipirkti ir neparagauti nuostabių sūrio pyragų su melionais. Sūrio pyrago receptas gali būti gana standartinis, tačiau pridėjus meliono tikrai bus originalu ir netikėta.

Produktai Sūrio pyragas „Vasaros aromatas” su melionu

Riebi varškė – 500 g
Saldus melionas – 200 g
putpelių kiaušiniai – 5 vnt.
manų kruopos – 50 gr
Viso grūdo miltai – 100 g
Cukrus – 60 g
Druska – 3 g
Vanilinis cukrus – 3 g
Miltai – sūrio pyragams trupinti
Augalinis aliejus – kepimui
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasSūrio varškėčiai „Vasaros aromatas” su melionu
Recepto nuotrauka: Sūrio pyragėliai „Vasaros aromatas” su melionu – 1 žingsnis
Paruoškite sūrio pyragų (cheesecake) su melionu ingredientus.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragėliai „Vasaros aromatas” su melionu – 2 žingsnis
Kaip pasigaminti sūrio pyragus su melionais:

Varškę sumalkite su miltais ir manų kruopomis.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragaičiai „Vasaros aromatas” su melionu – 3 žingsnis
Suplakite plaktus putpelių kiaušinius. Įmaišykite įdarą.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragėliai su melionu – 4 žingsnis.
Maišydami suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir druską.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragaičiai „Vasaros aromatas” su melionu – 5 žingsnis
Nulupkite melioną nuo šiurkščios odelės ir supjaustykite nedideliais kubeliais.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragėliai „Vasaros aromatas” su melionu – 6 žingsnis
Sudėkite šiuos gabalėlius į tešlą.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragėliai „Vasaros aromatas” su melionu – 7 žingsnis
Suformuotus sūrio pyragėlius apvoliokite miltuose. (Sūrio pyragėlius galite kepti orkaitėje, tada jų nereikia vynioti. Tiesiog paskleiskite sūrio pyragėlius ant pergamento ir kepkite).

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragaičiai „Vasaros aromatas” su melionu – 8 žingsnis
Kepkite sūrio pyragėlius su melionu vidutiniškai įkaitintame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragėliai „Vasaros aromatas” su melionu – 9 žingsnis
Sūrio pyragėliai su melionais paruošti! Šiuos puikius pusryčius patiekite su uogiene, tirštu jogurtu arba grietine.
Gero apetito!

Parašykite komentarą