Sūrio pyragaičiai su kietuoju sūriu ir žolelėmis

Aromatingi varškės pyragėliai su sūriu, šviežiais krapais ir prieskoniais yra puiki nesaldžių varškės pyragėlių versija. Miltų naudojama nedaug, o varškės pyragaičiai yra švelnūs. Būtinai turėtumėte išbandyti šį receptą!

Ingredientai Sūrio pyragaičiai su kietuoju sūriu ir žolelėmis (2 porcijoms)

Varškės sūris 5% – 180 gr
Kietasis sūris – 60 g
Švieži krapai – 4-5 šakelės (10 g)
Kiaušinis – 1 kiaušinis.
Kvietiniai miltai – 2 šaukštai
Maltos paprikos – 1/2 šaukštelio.
Česnakų milteliai – 1/2 šaukštelio.
Druska – 1/2 šaukštelio.
Augalinis aliejus kepimui – 2 valgomieji šaukštai
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasSūrio varškės pyragėliai su sūriu ir žalumynais
Recepto nuotrauka: Koldūnai su kietuoju sūriu ir žalumynais – 1 žingsnis.
Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
Naudojau 5 proc. varškę, tačiau riebalų varškės procentas gali būti bet koks.
Svarbu pasirinkti skanų ir kokybišką sūrį.

Recepto nuotrauka: Sūrio varškėčiai su kietuoju sūriu ir žalumynais – 2 žingsnis
Sudėkite varškę į gilų dubenį, kuriame bus patogu sumaišyti ingredientus.

Recepto nuotrauka: Kepiniai su kietuoju sūriu ir žolelėmis – 3 žingsnis
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir suberkite į dubenį su varške.

Recepto nuotrauka: Sviestiniai varškėčiai su kietuoju sūriu ir žalumynais – 4 žingsnis
Šviežius krapus nuplaukite ir nusausinkite. Krapų žalumynus supjaustykite kuo smulkiau ir suberkite į dubenį su varške ir sūriu.

Recepto nuotrauka: Sūrio varškėčiai su kietuoju sūriu ir žolelėmis – 5 žingsnis
Įmuškite kiaušinį.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragėliai su kietuoju sūriu ir žolelėmis – 6 žingsnis.
Tada suberkite miltus, papriką, druską ir džiovintą česnaką.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragas su kietuoju sūriu ir žolelėmis – 7 žingsnis
Gerai išmaišykite, kad visi ingredientai susijungtų.

Recepto nuotrauka: Sviestiniai varškėčiai su kietuoju sūriu ir žolelėmis – 8 žingsnis
Suformuokite nedidelius sūrio pyragėlius.

Recepto nuotrauka: Sviestiniai varškėčiai su kietuoju sūriu ir žolelėmis – 9 žingsnis
Įkaitinkite gerai įkaitintą keptuvę, patepkite ją aliejumi. Varškės paplotėlius kepkite ant vidutinės ugnies, kol jie paruduos, maždaug po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.

Recepto nuotrauka: Sūrio pyragėliai su kietuoju sūriu ir žolelėmis – žingsnis Nr. 10
Paruoštus kietuosius varškės pyragėlius patiekite su grietine, jogurtu, mėgstamu padažu ar šviežiomis daržovėmis.

Recepto nuotrauka: Sūrio varškėčiai su kietuoju sūriu ir žalumynais – žingsnis Nr. 11
Gero apetito!

Parašykite komentarą