Suktinukų su uogiene orkaitėje receptas

Šis sausainių ritinio receptas yra pats geriausias receptas. Paruoštas sausainis puikiai susisuka, nesutrūkinėja, nesutrūkinėja ir netrūkinėja. Džemas idealiai tinka kaip šio vyniotinio įdaras. Šis naminis pyragas visai nesudėtingas. Ritinio viršų galite papuošti įvairiais būdais. Papuošiu ištirpintu šokoladu. Paruoškite šį skanų vyniotinį su uogiene ir jis taps šeimos arbatos vakarėlio puošmena!

Sudedamosios dalys

Norint orkaitėje paruošti suktinuką su uogiene, reikia:

  • kiaušinis – 3 vnt;
  • druskos – žiupsnelis;
  • cukraus – 2 šaukštai;
  • vanilinio cukraus – 10 gr;
  • miltai – 90 gr;
  • bet kokios tirštos uogienės – 350 gr;
  • Patiekti ištirpintą šokoladą arba cukraus pudrą.

Maisto gaminimo procesas

  1. Paruoškite produktus.
  2. Kiaušinius ir druską plakite mikseriu 1 minutę. Tada į plaktus kiaušinius suberkite vanilinį cukrų ir cukrų ir plakite 5-7 minutes.
  3. Kiaušinių mišinys turėtų pašviesėti ir padidėti maždaug 2 kartus.
  4. Išjunkite maišytuvą ir į kiaušinių masę supilkite persijotus miltus.
  5. Atsargiai, stengdamiesi, kad kiaušinių mišinys nenusėstų, mentele išmaišykite tešlą. Sausainių tešla turi būti puri, glotni ir lengva.
  6. Kepimo skardą (aš kepiau 30×30 cm dydžio skardoje) išklokite tefloniniu kilimėliu (arba pergamentu), paskleiskite sausainių tešlą ir išlyginkite ją.
  7. Dėkite skardą į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite sausainius apie 7 minutes. Paruoštas sausainis bus lengvai auksinės spalvos.
  8. Išverskite sausainį ant drėgno rankšluosčio ir nuimkite pergamentą.
  9. Suvyniokite sausainį į rankšluostį ir palikite maždaug 20 minučių.
  10. Išverskite sausainius ir aptepkite uogiene.
  11. Suvyniokite sausainį su džemu ir dėkite ant folijos. Suvyniokite vyniotinį į foliją ir palikite šaldytuve bent valandai.
  12. Prieš patiekiant uogienės suktinuką papuošiu ištirpintu šokoladu arba galite tiesiog pabarstyti cukraus pudra.
  13. Supjaustykite uogienės suktinuką gabalėliais ir patiekite.
  14. Mėgaukitės arbata!

 

Parašykite komentarą