Su grybais ir agurkais troškintas karšis

Nupjaukite karšio odą (ji labai kieta), išimkite vidurius, išpjaukite kepenis ir pašalinkite tulžį.

Mėsą supjaustykite porcijomis, pabarstykite druska ir pipirais, apvoliokite miltuose ir kepkite aliejuje, kol suminkštės. Puodo dugną pabarstykite kepintais svogūnais, sudėkite žuvies gabalėlius, kitą sluoksnį svogūnų, sumaišytų su virtais ir keptais grybais, supjaustytais plonais griežinėliais, ir troškintais agurkais bei burboto kepenėlėmis, supilkite sultinį ir vyną ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol iškeps. Paruoštą karšį sudėkite į lėkštę, aplink išdėliokite grybus, daržoves ir kepenėles, užpilkite šiek tiek troškintų sulčių, pabarstykite petražolių žolelėmis. Papuoškite virtomis bulvėmis.

Produktai Su grybais ir agurkais troškintas karšis

karšiai 2 vnt.
augalinis aliejus 50 g
kvietiniai miltai 2 šaukštai
džiovintų grybų 5-6 vnt.
svogūnai 3 vnt.
sviestas 2 šaukštai
marinuoti agurkai 1 vnt.
1 puodelis žuvies sultinio
sausas baltasis vynas 1 puodelis
bulvės 6 vienetai
petražolių 2 valgomieji šaukštai.
maltų juodųjų pipirų pagal skonį
druskos pagal skonį

Parašykite komentarą