Sokolado Uzpilas Ant Torto

15 geriausių šokoladinio pyrago kremo receptų

Šokoladinis kremas visada padeda gardų tortą padaryti dar skanesnį. Šiandien dalijamės puikiais grietinėlės receptais – sviesto, varškės, grietinės, pieno ir tai tik pradžia. Yra kakavos ir paprasto šokolado variantų – rinkitės!

1. Sviesto šokolado kremas

Puikiai tinka tortams dengti ir puošti.

Reikės: 120 g sviesto, 300 g cukraus pudros, 100 g šokolado, 1 šaukštelio vanilės ekstrakto, 1 žiupsnelio druskos.

Metodas: Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje ir šiek tiek atvėsinkite. Iki purumo išsukite sviestą ir pusę cukraus pudros. Sudėkite šokoladą, druską ir vanilę ir dar kartą suplakite. Palaipsniui įmaišykite likusią cukraus pudros dalį, kol pasieksite norimą skonį.

2. Šokoladinis kremas ir kondensuotas pienas

Greičiau ir paprasčiau nei bet kada anksčiau! Tačiau jis labai skanus!

Reikės: 200 g sviesto, 200 g kondensuoto pieno, 3 valgomųjų šaukštų kakavos, cinamono.

Metodas: Minkštą sviestą išsukite mikseriu iki purumo. Toliau plakite ir supilkite kondensuotą pieną. Tada pagal skonį įmaišykite kakavą ir cinamoną ir paskutinį kartą suplakite šokoladinį kremą.

3. varškės šokolado kremas

Kremas tinka kaip įdaras arba pyragams išlyginti.

Reikės: 300 g varškės, 120 g sviesto, 100 g šokolado, 60 g cukraus pudros, 1 valgomojo šaukšto kakavos.

Metodas: Ištirpinkite šokoladą ir palikite šiek tiek atvėsti. Varškę sutrinkite trintuvu, o sviestą atskirai išsukite mikseriu iki purumo. Į sviestą suberkite kakavą ir cukraus pudrą ir dar kartą išsukite. Šokoladą atsargiai išmaišykite nedideliu greičiu, tada įmaišykite varškės masę.

4. Šokoladinis kremas su grietine

Dar vienas neįtikėtinai greitas šokoladinio kremo receptas, kuriam nereikia jokių maisto gaminimo įgūdžių.

Jums reikės: 250 g grietinės, 3 valgomųjų šaukštų kakavos, 2 valgomųjų šaukštų cukraus.

Metodas: Grietinę su kakava ir cukrumi sumaišykite iki vientisos masės mikseriu arba plaktuvu. Uždėkite ant viryklės, beveik užvirinkite ir iš karto nukelkite nuo ugnies.

5. Šokoladinis kremas pyragui

Kremą pagaminti daug lengviau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio.

Reikės: 500 ml pieno, 60 g kakavos, 300 g cukraus, 2 kiaušinių, 50 g miltų, 150 g sviesto.

Paruošimas: Kiaušinius suplakite plaktuvu, įpilkite porą šaukštų pieno ir miltų ir vėl suplakite. Likusį pieną sumaišykite su cukrumi ir kakava, pastatykite ant silpnos ugnies ir virkite, kol ištirps. Ketvirtadalį karšto pieno mišinio plona srovele supilkite į kiaušinius, maišydami.

Tada supilkite kiaušinių masę į keptuvę su likusiu pienu ir dar kartą išmaišykite. Grietinėlę nuolat maišydami virkite ant silpnos ugnies, kol pasirodys pirmieji burbuliukai. Nuimkite nuo viryklės, leiskite šiek tiek atvėsti, sudėkite minkštą sviestą ir viską suplakite mikseriu.

6. Šokoladinis kremas su konjaku

Nuotrauka: balthazar.club

Originalus ir kartu labai paprastas receptas.

Jums reikės: 100 g šokolado, 60 ml vandens ir 30 ml konjako.

Metodas: Sumaišykite šaltą vandenį ir smulkintą šokoladą, maišydami ištirpinkite vandens vonelėje. Kai mišinys atvės, supilkite brendį ir dar kartą išmaišykite. Šokoladinį kremą sudėkite į dubenį su ledu, o kai jis visiškai atvės, dar kartą suplakite.

20 puikių saldinto sutirštinto pieno kremo receptų tortams

7. Baltojo šokolado torto kremas

Baltasis šokoladas ir taip yra labai saldus, todėl cukraus pridėti nereikia.

Jums reikės: 200 g baltojo šokolado, 300 ml 33 % grietinėlės.

Paruošimas: Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje. Užvirinkite grietinėlę, supilkite ją į šokoladą ir išmaišykite iki vientisos masės. Uždenkite kremą maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą nakčiai.

8. Grietinėlė su karčiuoju šokoladu

Šokoladinis kremas nebūtinai turi būti saldus!

Reikės: 500 ml 33 % grietinėlės, 150 g juodojo šokolado, 50 g pieniško šokolado.

Metodas: Visą šokoladą ištirpinkite bet kokiu jums patinkančiu būdu. Grietinėlę pašildykite, bet neužvirinkite, supilkite į ją šokoladą ir virkite ant silpnos ugnies, kol ji taps vientisa. Leiskite kremui atvėsti po maistine plėvele.

9. Šokoladinis aitriųjų paprikų kremas

Toks aštrus kremas patiks neįprastų kulinarinių sprendimų gerbėjams.

Reikės: 100 g šokolado, 2 kiaušinių trynių, 120 ml 33 % grietinėlės, 2 valgomųjų šaukštų burbono, 4 valgomųjų šaukštų cukraus pudros, žiupsnelio druskos, džiovintų aitriųjų paprikų, cinamono.

Metodas: Ištirpinkite šokoladą. Kiaušinių trynius išplakite su cukraus pudra iki baltumo. Įpilkite grietinėlės, įberkite druskos, cinamono ir aitriosios paprikos pagal skonį ir virkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės. Supilkite ištirpintą šokoladą ir burboną, suplakite kremą iki vientisos masės ir atšaldykite.

10. Šokoladinis kremas su apelsinais

Kas gali būti geriau už šokoladą su subtiliomis citrusinių vaisių natomis?

Reikės: 225 g šokolado, 200 ml pieno, 1 apelsino žievelės, 1 žiupsnelio druskos, 1 žiupsnelio vanilės.

Metodas: Pieną beveik užvirinkite, sudėkite apelsino žievelę, druską ir vaniliną, nukelkite nuo ugnies, uždenkite ir palikite pusvalandžiui. Pieną perkoškite, sudėkite šokolado gabalėlius ir maišydami ištirpinkite vandens vonelėje. Atšaldykite grietinėlę ledų dubenyje ir 2-3 minutes plakite iki vientisos masės.

11. šokoladinis vyšnių kremas

Šiam receptui reikia sklandžios vyšnių uogienės.

Reikės: 200 g juodojo šokolado, 200 g sviesto, 100 g sutirštinto pieno, 150 g vyšnių uogienės.

Metodas: Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje. Sudėkite visus kitus ingredientus ir išplakite šokoladinį kremą mikseriu iki vientisos masės. 12.

12. šokoladinis kremas su riešutais

Reikės: 500 ml pieno, 4 valgomųjų šaukštų kakavos, 1,5 puodelio cukraus, 4 valgomųjų šaukštų miltų, 150 g sviesto, 150 g graikinių riešutų.

Metodas: Susmulkinkite graikinius riešutus blenderiu. Sumaišykite miltus, kakavą ir cukrų, supilkite pieną ir išplakite iki vientisos masės. Suberkite riešutus, išmaišykite, užvirinkite ir maišydami virkite 5-7 minutes. Kai grietinėlė šiek tiek atvės, sudėkite minkštą sviestą ir suplakite mikseriu.

13. Šokoladinis kremas su maskarpone

Beveik klasikinis kremas su sūriu, bet dabar šokoladinis.

Reikės: 300 g maskarponės, 200 g 33 proc. grietinėlės, 180 g cukraus pudros, 150 g juodojo šokolado.

Metodas: Grietinėlę ir cukraus pudrą išmaišykite iki šviesios ir purios masės. Palaipsniui mentele įmaišykite maskarponę. Atskirai ištirpinkite šokoladą, šiek tiek atvėsinkite, supilkite jį į grietinėlę ir dar kartą suplakite.

14. Šokoladinis kremas su želatina

Nuotrauka: about-tea.ru

Jei jums reikia šokoladinio kremo, kuris gerai sustingtų jūsų tortui – štai jis!

Reikės: 500 ml pieno, 150 g šokolado, 70 g cukraus, 1 pakelio želatinos, 1 šaukštelio vanilės ekstrakto.

Metodas: Želatiną išmirkykite vandenyje, kaip nurodyta instrukcijoje. Šokoladą sulaužykite, supilkite pieną ir ištirpinkite ant silpnos ugnies. Suberkite cukrų ir vanilę, virkite dar kelias minutes, tada supilkite želatiną. Grietinėlę pavirkite dar 1 minutę, šiek tiek atvėsinkite ir suplakite mikseriu.

15. Šokoladinis kremas su bananais

Nuotrauka: retseptyedy.ru

Pagal poreikį įberkite cukraus, nes grietinėlė ir taip yra saldi.

Jums reikės: 2 bananų, 100 g šokolado, 50 ml apelsinų sulčių.

Metodas: Bananus ir apelsinų sultis sutrinkite blenderiu, sudėkite tyrę ant viryklės ir užvirinkite. Sudėkite šokolado gabalėlius ir virkite grietinėlę, kol ji ištirps. Išmaišykite ir leiskite atvėsti.

Parašykite komentarą