Pomidoru Svogunu Misraine Ziemai

Pomidorų ir svogūnų padažas žiemai

Ingredientai

  • Pomidorai – 2 kg
  • Svogūnai – 600 g
  • Druska – 1,5 valg.
  • Gvazdikai – 5 vnt.
  • Maltų juodųjų pipirų – 0,5 šaukštelio
  • Cukraus – 1 valgomasis šaukštas
  • 9 % acto – 3 valgomieji šaukštai

Žingsnis po žingsnio receptas

Naminis pomidorų padažas su svogūnais tinka spagečiams, keptoms bulvėms, barščiams virti ir daržovėms troškinti. Iš nurodyto ingredientų kiekio gaunami 2 litrai padažo.

Padažui paruošti reikia šių produktų:

  1. nuplautų pomidorų, supjaustytų griežinėliais.
  2. Permalti per mėsmalę.
  3. Virti ant vidutinės ugnies 10 minučių.
  4. Nuluptą svogūną supjaustyti pusžiedžiais. Į pomidorų masę įmaišome svogūną, druską, gvazdikėlius ir maltus pipirus. Virkite 20 minučių.
  5. Suberkite cukrų ir actą, virkite dar 10 minučių.
  6. Padažą sudėkite į sterilizuotus sausus stiklainius ir užsukite išvirusiais dangteliais.
  7. Apverskite stiklainius dangteliais ir palikite po antklode, kad atvėstų.
  8. Mūsų pomidorų ir svogūnų padažas paruoštas žiemai. Skanios žiemos!
Apžvalga
recipe image
Recepto pavadinimas
Pomidoru Svogunu Misraine Ziemai
Paskelbta
Paruošimo laikas
Vidutinis įvertinimas
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Parašykite komentarą