Pomidoru Agurku Morku Misraine Ziemai

Pomidorų ir morkų sultys namuose žiemai

Pomidorų ir morkų sultys – tai vitaminų ir kitų organizmui naudingų medžiagų saugykla. Tokios sultys būna sodraus ir įdomaus skonio, o svarbiausia – skanios, natūralios ir sveikos. Pomidorų ir morkų sulčių mėgėjai tikrai įvertins šį daržovių mišinį! Sulčių gamybos etapai paprasti, perskaitykite recepte aprašytus veiksmus ir įgyvendinkite!

Ingredientai

  • Virtuvė – Rytų Europos
  • gaminimo laikas – 60 min.
  • Porcijos – 1
  • Kalorijos – 24 kcal
  • Voveraičių – 0,9 gr.
  • Riebalai – 0,0 gr.
  • Angliavandeniai – 5,3 gr.
  • Vandens – 90,1 gr.
  • Maisto skaidulos – 1,4 gr.

Virimo procesas

  1. Pomidorus nuplaukite, supjaustykite stambiais gabalais.
  2. Morkas nulupkite, nuplaukite po tekančiu vandeniu, supjaustykite keliais gabalėliais.
  3. Tada reikia praleisti pagrindinius ingredientus – pomidorus ir morkas – per sulčiaspaudę.
  4. Pomidorų ir morkų sultis supilti į virimo indą, pastatyti ant ugnies. Nuo užvirimo momento sultis virkite 15 minučių. Likus 5 minutėms iki sulčių paruošimo, pagardinkite jas reikiamu kiekiu druskos. Puikus orientyras, kad sultis galima nustoti virti, yra putų išnykimas nuo jų paviršiaus.
  5. Paruoštas sultis supilkite į iš anksto sterilizuotus stiklainius, iš karto uždarykite išvirusiais dangteliais.
  6. Pomidorų ir morkų sultys žiemai paruoštos!

Parašykite komentarą