Omleto suktinukas su kepenų paštetu

Lengvas ir skanus omleto suktinukas su kepenėlių įdaru tinka pusryčiams ir gali būti gaminamas vakare. Įdarus galima keisti ir visada turėsite naują skanų patiekalą.

 

Produktai Omleto suktinukas su kepenų paštetu

Omletui:
Kiaušiniai – 6 kiaušiniai.
Majonezas – 100 g
Krapai – pusė šaukšto (neprivaloma)
Džiovinti bazilikai (nebūtina)
maltų juodųjų pipirų (neprivaloma)
Įdarui:
Keptos veršienos kepenys – 500 g (galite naudoti bet kokias kepenis)
Svogūnas – 1 galva
Morkos – 1 maža morka
Miltai duonai kepti
Sviestas – 150 g
Druska –
Malti juodieji pipirai
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasOmeletas su kepenų paštetu
Recepto nuotrauka: Omleto suktinukas su kepenų paštetu – 1 žingsnis
Kaip pasigaminti įdarytą omleto suktinuką:
Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite į juos majonezą, įberkite prieskonių ir išplakite iki vientisos masės. Tada įberiu smulkiai supjaustytų krapų. Juk vasara.
Įdarui kepenėles supjaustome gabaliukais, pasūdome, papipiriname, apvoliojame miltuose ir iš visų pusių apkepiname 50 g aliejaus. Kai kepenys ir daržovės atvės, sumalkite jas per mėsmalę, supilkite ištirpintą likusį sviestą ir sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

 

Recepto nuotrauka: Omleto suktinukas su kepenų paštetu – 2 žingsnis
Supilkite omleto masę į pergamentu išklotą skardą ir dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 15 minučių.

Recepto nuotrauka: Omleto suktinukas su kepenėlių paštetu – 3 žingsnis
Paštetą tolygiai paskirstykite ant paruošto omleto. Susukite į ritinėlį.
Susuktą omletą galima gaminti su sūrio ir česnakų mišiniu. Lydytą sūrį sutarkuokite stambia tarka, sudėkite išspaustą česnaką ir smulkiai supjaustytas petražoles. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite majonezu ir gerai išmaišykite.
Galite paruošti žuvies faršą. Konservuotas sardines išminkykite šakute aliejuje, įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, įberkite druskos ir užpilkite majonezu.

Recepto nuotrauka: Omleto suktinukas su kepenų paštetu – 4 žingsnis
Suvyniokite omleto ragelį į pergamentą arba foliją ir 1-2 valandoms įdėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Recepto nuotrauka: Omleto suktinukas su kepenėlių paštetu – 5 žingsnis
Tada išimkite omleto ritinėlį ir supjaustykite gabalėliais.
Gero apetito

Parašykite komentarą