Naminių Sriubų

Vištienos sriubos su naminiais makaronais receptas

Kai valgote šį vištienos makaronų sriubos su naminiais makaronais receptą, visada savęs klausiate: „Kodėl šio patiekalo negaminu dažniau?” Sodri sriuba su minkštais, švelniais naminiais makaronais yra nuostabi. Žinoma, galite nusipirkti makaronų parduotuvėje, tačiau jie nėra tokie skanūs kaip naminiai. Tačiau makaronus namuose pasigaminti labai paprasta. Šio recepto tešla yra labai lanksti ir lengvai iškočiojama kočėlu. Nusprendžiau naudoti specialią mašiną, kuri pagreitina tešlos iškočiojimo ir makaronų gaminimo procesą. Būtinai pradžiuginkite savo artimuosius šiuo nuostabiu patiekalu. Paprastai tai patinka ir suaugusiesiems, ir vaikams.

Sudedamosios dalys

Norėdami pasigaminti vištienos sriubą su naminiais makaronais, turėsite:

Sultiniui paruošti:

  • vištiena – 1 vnt;
  • vandens – 4-5 litrai;
  • druskos – pagal skonį.
  • Makaronams:
  • miltų – 1,5 puodelio;
  • kiaušinis – 1 vnt;
  • kambario temperatūros vandens – 1/4 puodelio;
  • druskos – 1/2 šaukštelio;
  • Morkos, žalumynai – pagal pageidavimą.

Naminių Sriubų Maisto gaminimo procesas

  1. Pirmiausia paruoškite vištieną ir išvirkite ją šaltame vandenyje. Kai vanduo užvirs, nuimkite putas, sumažinkite ugnį. Pridėjau nedidelę morką.
  2. Kol vištiena verda, pasigaminkime makaronus. Į didelį dubenį supilkite miltus, į miltus įpilkite vandens, įmuškite kiaušinį ir druską.
  3. Greitai išminkykite tešlą.
  4. Iš tešlos suformuokite rutulį.
  5. Makaronus galite gaminti iš karto arba tešlos rutuliuką įdėti į dubenį, uždengti ir palikti 20 minučių pailsėti. Tada padalykite tešlą į dvi dalis.
  6. Jei namuose neturite specialios mašinos, kiekvieną tešlos dalį pakanka plonai iškočioti kočėlu, o tada aštriu peiliu supjaustyti juostelėmis, kurios bus naminiai makaronai. Jei naudojate specialią mašiną, paimkite vieną tešlos gabalėlį, šiek tiek iškočiokite jį kočėlu. Tada paimkite tą tešlos gabalą ir naudodami mašiną iškočiokite jį iki norimo plonumo. Storį galite reguliuoti pagal savo pageidavimus.
  7. Tada iš plono makaronų lakšto aparatu pagaminkite naminius makaronus.
  8. Paruoštą vištieną išimkite iš sultinio, supjaustykite porcijomis ir vėl sudėkite į sultinį.
  9. Gautus naminius makaronus nedidelėmis porcijomis dedame į verdantį sultinį, sumažiname ugnį, verdame 10 minučių ir išjungiame ugnį. Nepamirškite vištienos sriubos pasūdyti.
  10. Patiekdami patiekalą, į lėkštę galite pridėti žalumynų. Vištienos sriuba su naminiais makaronais, paruošta pagal šį receptą, pasirodo labai skani ir soti. Mėgaukitės!
  11. Mėgaukitės!
Meatballs in a thick vegetable soup Albondigas. Mexican and Spanish cuisine

Mėgstamos sriubos gaminimas: 20 receptų iš „Eat at Home

Sotūs namuose ruošti pietūs neįsivaizduojami be apetitą žadinančios kvapnios sriubos. Pirmųjų patiekalų variacijos gali būti labai skirtingos. Kažkas mėgsta kopūstų sriubą su mėsa, o kažkas – lengvą grybų kreminę sriubą arba naminius vištienos makaronus. Ruošiant sriubas visada yra vietos kulinariniams eksperimentams, tačiau mėgstami patiekalai pagal šeimos receptus ypač pradžiugins namiškius. Išsirinkite receptą iš mūsų asortimento ir gaminkite su malonumu!

Vištienos sriuba su naminiais makaronais

Sriubą su vištiena ir naminiais makaronais malonu valgyti bet kuriuo metų laiku. Prie tradicinių morkų ir svogūnų pridėkite žirnelių, kukurūzų ir šparaginių pupelių, kad patiekalas būtų spalvingas.

Išsamus receptas .

Šči iš šviežių kopūstų

Iš vaikystės pažįstama sriuba! Minimalus ingredientų kiekis, patikrintas receptas, žiupsnelis meilės – ir puiki šeimos vakarienė paruošta.

Išsamus receptas .

Pomidorų sriuba

Prie šios sriubos puikiai tinka krevetės. Apkepkite tris ant iešmo keptuvėje su augaliniu aliejumi ir patiekdami uždėkite ant kiekvienos lėkštės viršaus.

Išsamus receptas .

Barščiai pagal močiutės receptą

Tikriausiai kiekviena šeima turi savą barščių versiją, tačiau jei niekada anksčiau jų neragavote, paeksperimentuokite su šiuo paprastu ir labai sėkmingu populiaraus patiekalo receptu.

Išsamus receptas .

Grybų sriuba

Grybų sriuba su bulvėmis daržovių sultinyje tinka ir be jokių priedų, tačiau pravers naminiai česnakiniai skrebučiai!

Išsamus receptas .

Kreminė lašišos sriuba

Ieškote tradicinio suomiško patiekalo pietums? Paruoškite žuvies sriubą su pienu arba grietinėle. Jei mėgstate tirštas sriubas, padidinkite bulvių kiekį arba iš dalies sutrinkite jas į tyrę.

Išsamus receptas .

Grybų sriuba su porais pagal Julijos Vysockajos receptą

Šviežius grybus geriausia valyti sausu šepetėliu ir neplauti – jie sugeria skystį kaip kempinė, tampa vandeningi ir praranda skonį. Jei neturite šaldytų pievagrybių, mirkykite sausus pievagrybius, o tada pakepinkite su svogūnais. Vietoj askaloninių svogūnų galite naudoti svogūnus arba raudonuosius svogūnus.

Išsamus receptas.

Solyanka komanda, troškinta puode

Paruoškite kvepiančią mišrainę moliniame puode! Tai neįtikėtinai skanu! Daržoves ir rūkytą mėsą rinkitės pagal savo skonį.

Išsamus receptas .

Moliūgų sriuba su raudonaisiais lęšiais

Į švelnią moliūgų sriubą su raudonaisiais lęšiais būtinai įberkite aštrių prieskonių. Patiekdami pabarstykite moliūgų sėklomis.

Išsamus receptas .

Marinatas su miežiais

Šis tirštas ir sotus marinatas su miežiais ant kvapnaus mėsos sultinio gali tapti mėgstamiausiu jūsų šeimos pirmuoju patiekalu!

Išsamus receptas .

Žirnių sriuba

Sodri žirnių sriuba su jautienos šonkauliukais ir virta rūkyta krūtinine patenkins net vilko apetitą! Neįprasto skonio slaptasis ingredientas – aštrios garstyčios.

Išsamus receptas .

Sukotašas (kukurūzų ir pupelių sriuba)

Sukotašas yra Šiaurės Amerikos patiekalas, gaminamas iš kukurūzų ir pupelių ar kitų ankštinių daržovių su daržovėmis. Ši sriuba yra gera ir šilta, todėl tinka net karštuoju metų laiku.

Išsamus receptas .

Toskanos sriuba „Ribollita”

Ribollita yra tiršta daržovių sriuba iš Toskanos. Išvertus iš italų kalbos ji reiškia „virta du kartus”. Pirmiausia ji verdama ant viryklės, o paskui kepama orkaitėje. Rekomenduojama paragauti!

Išsamus receptas .

Minestronė su ryžiais

Minestronė yra dar viena itališkos sriubos rūšis. Ji ruošiama iš sezoninių daržovių, pridedant makaronų arba ryžių. Tinka bet koks sultinys: daržovių, mėsos ar grybų. Šiame recepte naudojamas vištienos sultinys ir ryžiai.

Išsamus receptas .

Sriuba su bulguru ir mėsos kukuliais

Lakoniška, bet soti sriuba su maltos jautienos kukuliais, grybais ir bulguru. Daržoves ir pievagrybius stambiai supjaustykite, kad jie gražiai atrodytų lėkštėje.

Išsamus receptas .

Turkiška raudonųjų lęšių sriuba

Turkiško patiekalo Mercimek corbası pagrindu pagaminta lęšių sriuba tinka net vegetarams. Jei sviestą pakeisite augaliniu aliejumi, ją galima virti nevalgius.

Išsamus receptas .

Ulush

Ulush galima vadinti totoriška-baškirine rusiškos kopūstų sriubos atmaina. Jos pagrindą sudaro jautienos sultinys, baltagūžiai kopūstai, bulvės, morkos ir svogūnai. Paprasta, sotu, skanu!

Išsamus receptas .

Eintopf su moliūgais ir šparaginėmis pupelėmis

Eintopf – tai tiršta, tiršta sriuba, kilusi iš Vokietijos. Į patiekalą dedama įvairių ankštinių daržovių, daržovių ir mėsos. Daržovių rinkinį galima keisti be galo, priklausomai nuo pageidavimų.

Išsamus receptas .

Kreminė sūrio sriuba su kumpiu

Sūrio sriubos turi ypatingo žavesio, nes visada būna labai skanios. Išbandykite sriubą su kumpiu, grietinėle ir lydytu sūriu.

Išsamus receptas.

Klastotės

Fakes – tai graikiška lęšių sriuba. Kad sultinys būtų sodrus, į patiekalą įberkite paprikų, trintų pomidorų, salierų, česnakų, čiobrelių ir mėtų. Sriubą patiekite su feta ir baltos duonos skrebučiais.

Išsamus receptas .

Dar daugiau receptų su išsamiomis žingsnis po žingsnio instrukcijomis ir nuotraukomis rasite skiltyje „Receptai” . Gero apetito ir geros nuotaikos!

 

 

Parašykite komentarą