Naminė sangrija, pagaminta iš kahogoro

Sangrija yra populiarus Ispanijos gėrimas. Jis būna vasaros (atšaldytas) ir žiemos (pašildytas ir su prieskoniais) skonių. Tai paprasta vasariška naminės sangrijos versija.

Ingredientai Naminė sangrija, pagaminta iš kahogoro (4 porcijoms)

Cahor – 1 butelis
Oranžinė – 1 vnt.
Citrina – 1 vnt.
Persikų – 1 vnt.
Šaltas vanduo – 300 g
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasNaminė sangrija iš cagorne
Recepto nuotrauka: naminė kahoro sangrija – 1 žingsnis.
Naminės sangrijos ingredientai yra priešais jus.

Recepto nuotrauka: Naminė kahoro sangrija – 2 žingsnis
Kaip pasigaminti naminę sangriją

Apelsiną nuplaukite, supjaustykite griežinėliais arba kubeliais.

Recepto nuotrauka: Naminė kahoro sangrija – 3 žingsnis
Nuplaukite citriną ir supjaustykite ją apskritimais arba kubeliais.

Recepto nuotrauka: „Cahogar” naminė sangrija – 4 žingsnis
Persikus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais.

Recepto nuotrauka: „Cagar” naminė sangrija – 5 žingsnis.
Vaisius sudėkite į ąsotį, užpilkite vynu ir įpilkite 300 g atšaldyto vandens. Uždenkite dangčiu. Atvėsinkite šaldytuve 8-10 valandų.

Recepto nuotrauka: naminė kahoro sangrija – 6 žingsnis
Paruošta naminė kahoro sangrija.
Mėgaukitės!

Parašykite komentarą