Moliūgų košė su pienu multicooker
Moliūgų košė su pienu, virta daugiafunkcinėje keptuvėje, būna itin švelni, skani ir kvapni. Dėl rusiškos orkaitės efekto patiekalai daugiafunkcinėje keptuvėje būna tiesiog nepakartojami, ypač košės. Būtinai išbandykite! Šis sveikas ir skanus patiekalas tikrai patiks jums ir jūsų vaikams.
Sudedamosios dalys
Norėdami virti moliūgų košę su pienu multicooker įrenginyje, jums reikės:
- nuluptas moliūgas – 300-350 g;
- ryžiai – 1,5 puodelio;
- naminis pienas – 3 pakeliai;
- cukraus – 4-5 šaukštai;
- vandens – 1 puodelis + 150 ml moliūgų troškiniui;
- vanilinas – 0,5 paketėlio;
- sviesto – 40 gramų;
- druskos – 2 žiupsneliai.
Moliūgų Košė Maisto gaminimo procedūra
- Nuluptą ir susmulkintą moliūgą sudėkite į multicookerio dubenį. Įpilkite šiek tiek vandens (apie 150 ml), nustatykite režimą „Troškinti” 15 minučių. Troškinkite moliūgą uždengę dangčiu. Jei moliūgas išmirkęs, pakaitinkite dar 5 minutes.
- Paruoštą moliūgą sutrinkite pudingo kauliuku.
- Ryžius kelis kartus nuplaukite švariu vandeniu.
- Tada į moliūgų tyrę suberkite ryžius, druską, vanilę ir cukrų.
- Sumaišykite pieną ir vandenį, supilkite į dubenį ir viską išmaišykite.
- Uždenkite prietaisą dangčiu ir 55 minutėms pasirinkite programą „Pieno košė” arba „Košė”. Tada dar 20-30 minučių palaikykite „šildymo” režimą. Tada į moliūgų košę sudėkite sviestą ir atsargiai išmaišykite. Košė gaunasi tiršta, o ne vandeninga. Jei norite, kad moliūgų košė būtų skystesnė, virimo pradžioje įpilkite daugiau pieno arba vandens (dar 1 puodelį).
- Neįprastai skani ir sveika moliūgų košė su pienu, išvirta daugiafunkciniame keptuve, paskleiskite lėkštėse ir patiekite. Košę papuošiau cukruotais vaisiais – labai skanu!
- Gero apetito!
Skaniausia moliūgų košė
Pasigaminkime skanią ir sveiką moliūgų košę iš sorų, nes sorų ir moliūgų derinys yra naudingų mikroelementų saugykla. Sorų košė su moliūgais laikoma dietiniu produktu ir yra mažai kaloringa. Primygtinai rekomenduoju ją išbandyti!
Sudedamosios dalys
- 500 g moliūgų
- 200 gmiltų
- 2 stiklinėspieno
- 1 stiklinėvandens
- 1,5 arb. l cukraus
- 2\ 3 šaukšteliai druskos be šlifuoklio
- 1 st. l sviesto (neprivaloma)
Kaip gaminti
1. žingsnis
Pasigaminkime skanią ir sveiką moliūgų košę ant sorų, nes sorų ir moliūgų derinys yra naudingų mikroelementų saugykla. Sorų košė su moliūgais laikoma dietiniu produktu ir yra mažai kaloringa. Primygtinai rekomenduoju ją išbandyti!
2. žingsnis
Moliūgą nuplaukite, nulupkite, supjaustykite stambiais gabalais, sudėkite į puodą, įpilkite vandens (kad moliūgas nebūtų visiškai apsemtas), užvirkite, sumažinkite ugnį ir palikite virti 10 minučių.
3. veiksmas
Tuo tarpu užvirinkite pieną, bet neužvirkite. 3 kartus nuplaukite soras, paskutinį kartą perplaukite šaltu vandeniu, kad iš sorų būtų pašalintas kartumas. Tada moliūgą sutrinkite trintuvu arba blenderiu, pasūdykite, supilkite paruoštą pieną, sudėkite soras, viską gerai išmaišykite. Kai užvirs, suberkite cukrų, sumažinkite ugnį iki minimumo ir maišydami virkite, kol soros išvirs. Palikite, kad užvirtų.
4. veiksmas
Moliūgų košę patiekite karštą su sviestu.
5. veiksmas
Gero apetito!
6. žingsnis
Pažiūrėkite trumpą vaizdo įrašą ir AČIŪ, kad esate su mumis!