Medjetojų vinetiniai – medžioklės zrazai (lietuviškas patiekalas)

Mėsą sumalkite mėsmale ir pagardinkite druska bei pipirais. Iš mišinio suformuokite tortilijas, sudėkite į jas maltą mėsą ir apkepkite. Iš susmulkintų virtų dešrelių, maltų džiovintų grybų, rūkytos kiaulienos ir smulkintų kepintų svogūnų pagaminkite faršą. Patiekite su raudonuoju padažu.

Produktai Medjetojų vinetiniai – medžioklės zrazai (lietuviškas patiekalas)

jautiena 700 g
dešrelės 120 g
kiauliena (rūkyta pusė) 100 g
džiovinti grybai 60 g
svogūnai 1 vnt.
gyvuliniai riebalai 2 šaukštai
maltų juodųjų pipirų pagal skonį
druskos pagal skonį

Parašykite komentarą