Cepelinai lietuvių kalba

Nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite pusę bulvių stambia tarka. Likusias bulves nuplikykite garuose, nulupkite, pertrinkite per sietelį, sumaišykite su žaliomis tarkuotomis bulvėmis, pagardinkite druska, dar kartą išmaišykite ir suformuokite tortilijas. Į pyragėlių vidurį dėkite maltos mėsos, užspauskite pyragėlių kraštus ir suformuokite iš jų paplotėlius. Zepelinay apvirkite pasūdytame vandenyje, sudėkite į lėkštę ir užpilkite ištirpintais riebalais bei džiūvėsėliais.

Įdaras. Virtą mėsą pertrinkite per mėsmalę, sudėkite lengvai apkeptą šoninės riebaluose, smulkintą svogūną, druską, pipirus.

Produktai Cepelinai lietuvių kalba

8 bulvės
šoninė (šoninė) 100 g
druskos pagal skonį
Įdarui:
virta jautiena 300 g
svogūnai 1 vnt.
druskos pagal skonį
pipirų pagal skonį

Parašykite komentarą