makaronai su sonine ir grietineles padazu

Makaronų grietinėlės padažas

Lengvas makaronų grietinėlės padažo receptas, kurį galima pasigaminti tik iš 3 ingredientų ir kuris prilygs bet kokiems Italijos restoranų makaronams.

SUDEDAMOSIOS DALYS

  • 500 ml/2 puodeliai dvigubos grietinėlės / riebios grietinėlės
  • 50 g/1/2 puodelio šviežiai tarkuoto parmezano sūrio
  • druskos pagal skonį

INSTRUKCIJOS

  1. Grietinėlę kaitinkite keptuvėje ant silpnos ugnies, bet neleiskite jai užvirti.
  2. Nukelkite nuo ugnies ir suberkite tarkuotą parmezaną, kol išsilydys ir taps vientisa. Paragaukite padažo ir, jei reikia, įberkite druskos. (Druska čia yra svarbus ingredientas, todėl jos nepraleiskite.)
  3. Norėdami makaronus užpilti grietinėlės padažu, sudėkite makaronus tiesiai į keptuvę su padažu ir švelniai pakratykite keptuvę, kad makaronai pasidengtų padažu. Įpilkite iki ⅓ puodelio pasilikto vandens makaronams, kad padažas išsilydytų. Patiekite iš karto.

PASTABOS

Perskaitykite patarimus pranešime apie tai, kaip gaminti geresnius makaronų patiekalus.

Parašykite komentarą