Mėsą supjaustykite gabalėliais ir supjaustykite plonais griežinėliais. Į kiekvienos riekės vidurį įdėkite maltos mėsos, suformuokite kotletukus, apvoliokite juos miltuose ir kepkite, kol iškeps iki pusės, tada užpilkite padažu ir troškinkite. Baigiant troškinti įpilkite grietinės ir užvirinkite. Paruoštus raviolus sudėkite į padažą, kuriame jie troškinti. Paruoškite faršą taip: virtą kiaušinį, mažais kubeliais supjaustytą duoną ir šoninę, pakepintą svogūną, smulkiai supjaustytas petražoles žoleles gerai išmaišykite, įberkite druskos ir prieskonių.
Produktai Lietuvių kalba zrazy
jautiena 128 g
maltai mėsai:
ruginė duona 8 g
žalios šoninės 10 g
0,25 kiaušinio
svogūnai 21 g
druska 1 g
juodųjų pipirų 0,03 g
riebalai svogūnams kepti 2,5 g
miltai kepimui 1 g
kepimo riebalai 5 g
grietinės padažas 75 g
druskos pagal skonį