Lietuviški varškės kiaušiniai

Silkę gerai išmirkykite, išimkite vidurius ir odą; smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su grietine, aliejumi ir varške. Jei varškė per minkšta, įdėkite šiek tiek tarkuoto sūrio. Dviem šaukštais suformuokite kiaušinius, sudėkite juos į lėkštę, pabarstykite tarkuotu sūriu ir petražolėmis, supilkite majonezą ir sudėkite jogurtą.

Produktai Lietuviški varškės kiaušiniai

varškė 500 g
3 – 4 šaukštai grietinės
silkė 0,5-1 vienetas
augalinio aliejaus arba sviesto 3-4 valgomieji šaukštai.
tarkuotas sūris 2-3 šaukštai
Smulkiai supjaustytos petražolės 1 valgomasis šaukštas.
majonezo pagal skonį

Parašykite komentarą