Lietuviški kopūstai

1 svarą šoninės, 1 svarą žalios jautienos, abu supjaustykite nedideliais gabalėliais, keptuvėje maišydami mentele pakepinkite iki raudonumo, sudėkite 3 smulkiai supjaustytus svogūnus, pakepinkite, sudėkite rūgščius arba šviežius smulkintus virtus kopūstus, įberkite druskos, supilkite 1,5 puodelio sultinio, uždenkite dangčiu, troškinkite, kol suminkštės. Kai kopūstai bus paruošti, įberkite pipirų: kopūstai turi būti rausvos spalvos. Jei kopūstai švieži, įdėkite 10 nedidelių rūgščių obuolių, juos smulkiai supjaustykite, sudėkite į puodą su beveik paruoštais kopūstais ir troškinkite, kol suminkštės.

Produktai Lietuviški kopūstai

švieži kopūstai 3 ryšuliai
šoninės pagal skonį
jautienos pagal skonį
svogūnai 3 vnt.
pipirų pagal skonį
rūgštus obuolys 10 vnt.
dešrelės pagal skonį

Parašykite komentarą