Lietuviški įdaryti agurkai

Nuplaukite agurkus, perpjaukite išilgai per pusę, išimkite šerdis ir supjaustykite. Išvirkite bulves, burokėlius ir morkas, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustykite svogūną ir lengvai pakepinkite aliejuje. Į agurkų mišinį sudėkite paruoštas daržoves, cukrų, druską, pipirus, augalinį aliejų. Mišiniu pripildykite agurkų puseles. Patiekite su grietine ir smulkintais žalumynais.

Produktai Lietuviški įdaryti agurkai

agurkai 4 vnt.
bulvių pagal skonį
burokėlių pagal skonį
morkos 1 vnt.
svogūnai 0,5 vnt.
druskos pagal skonį
cukraus pagal skonį
augalinis aliejus pagal skonį
grietinė pagal skonį
žalumynai pagal skonį

Parašykite komentarą