Lietuviški barščiai

Virtus burokėlius, šviežius agurkus supjaustykite plonomis julieninėmis juostelėmis, susmulkinkite žalius svogūnus ir prieskonines žoleles. Kefyrą atskieskite šaltu virintu vandeniu, išmaišykite, atvėsinkite ir užpilkite ant supjaustytų daržovių. Patiekdami į barščius įdėkite pusę virto kiaušinio ir grietinės, pabarstykite žalumynais.

Produktai Lietuviški barščiai

burokėliai 3 vienetai
šviežių agurkų 3 vnt.
bulvės 2 vnt.
kiaušiniai 2 vnt.
kefyras 1 l
grietinė 4 šaukštai
vanduo 0,5 l
krapų žalumynų pagal skonį
petražolių žolelių pagal skonį
pavasarinis svogūnas pagal skonį
druskos pagal skonį

Parašykite komentarą