lasisos salotos su kiausiniu

Šokolado lazanija receptas (No-Bake desertas)

Šis klasikinis šokolado lazanijos receptas yra skanus. Lengvas, nekeptas desertas su „oreo” plutele, sodriu sūrio pyrago sluoksniu ir šokoladiniu pudingu.

Ingredientai

Plutelės sluoksnis:

  • 14,3 uncijų „Oreos” arba 405 gramų.
  • 6 valg. šaukštai nesūdyto sviesto, ištirpinto

Sūrio pyrago sluoksnis:

  • 12 oz kreminio sūrio, kambario temperatūros
  • 1 šaukštelis vanilės ekstrakto
  • 1/4 puodelio cukraus pudros
  • 8 uncijos šaldytuve atvėsintos plaktos cukraus pudros (plaktos glazūros)

Šokoladinio pudingo sluoksnis:

  • Šokoladinis pudingas: 7,8 oz tirpiųjų šokoladinių pudingų (du 3,9 oz pakeliai).
  • 3 1/4 puodelio šalto nenugriebto pieno

Viršutinis sluoksnis:

  • 8 uncijų šalto plaktuvo, atšaldyto (plaktos glazūros)

Instrukcijos

Paruoškite „Oreo” plutą:

  1. Virtuviniame kombaine arba blenderiu sutrinkite visą pakuotę „Oreos” su kremu, kol susidarys smulkūs trupiniai. Atidėkite apie 3 valgomuosius šaukštus susmulkintų riestainių įdarui. Perkelkite į dubenį ir sumaišykite su ištirpintu sviestu.
  2. Į 9 „x13” dydžio kepimo indą mentele įspauskite oreo mišinį į formos dugną, kad susidarytų plutelė. Palaikykite šaldytuve, kol ruošite sūrio pyrago sluoksnį.

Paruoškite sūrio pyrago sluoksnį:

  1. Dideliame dubenyje išsukite kreminį sūrį su vanile ir milteliniu cukrumi. Įmaišykite atvėsintą plaktą varškę. Tolygiai ir atsargiai paskirstykite plutą. Palaikykite šaldytuve, kol ruošite pudingo sluoksnį.

Paruoškite šokoladinio pudingo sluoksnį:

  1. Dubenyje suplakite pudingo mišinį ir pieną, kol pudingas sutirštės.
  2. Šokoladinį pudingą tolygiai paskirstykite ant sūrio pyrago sluoksnio. Palaikykite šaldytuve, kol pudingas sustings.

Viršutinis sluoksnis:

  1. Ant viršaus kaip paskutinį sluoksnį užtepkite atvėsusio plakinio ir pabarstykite pasiliktais smulkintais „Oreos” sausainiais, tada uždenkite ir atšaldykite bent 2 valandas ir laikykite atšaldytą, kol paruošite patiekti.

Parašykite komentarą