Lasisos Kepsnys

Keptas lašišos kepsnys folijoje

Folijoje keptas lašišos kepsnys išlieka kuo minkštesnis, sultingesnis ir kvapnesnis. Ir visa tai dėl to, kad visos sultys niekur neišteka ir neišgaruoja. Be to, žuvis folijoje visada būna visiškai ir tolygiai iškepusi, net jei ją kepate pirmą kartą.

Ingredientai

  • Lašiša – 2 kepsniai
  • Čiobreliai (sausi) – 2 žiupsneliai
  • Citrina – 0,5 gabalėlio
  • Jūros druskos – 2 žiupsneliai
  • Maltų juodųjų pipirų – 2 žiupsneliai
  • Alyvuogių aliejus – 2 šaukšteliai

Žingsnis po žingsnio gaminimo receptas

  1. Lašišos kepsnius įtrinkite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais.
  2. Sudėkite juos ant folijos, ant viršaus pabarstykite čiobreliais ir uždėkite citrinos skiltelių.
  3. Žuvį sandariai suvyniokite į foliją ir kepkite 20 minučių 190 laipsnių temperatūroje.

Parašykite komentarą