Kukurūzai Su Kondensuotu Pienu

Humits

Sudedamosios dalys

  • švieži kukurūzai – 8 vnt.
  • kondensuotas pienas – 200 g
  • razinos – 100 g
  • sviestas – 100 g
  • kukurūzų miltai – 100 g
  • mocarelos sūris – 200 g

Gaminimo būdas

  1. Paimame kukurūzų burbuoles su lapais, pašaliname lapus ir kelias minutes paviriname.
  2. Iš 8 kukurūzų varpų išpjauname grūdus ir du kartus permalame per mėsmalę.
  3. Sutarkuojame 200 g mocarelos ir siunčiame ją į maltus kukurūzus.
  4. Iš anksto pamirkykite 100 g razinų karštame vandenyje. Per sietelį pertrintas razinas sudėkite į ingredientus ir viską sumaišykite.
  5. Puode ištirpinkite 100 g sviesto.
  6. Įpilkite 200 g kondensuoto pieno, kukurūzų masės, 100 g kukurūzų miltų ir viską išmaišykite. Virkite ant didžiausios ugnies, nuolat maišydami.
  7. Gautą tešlą sudėkite ant kepimo skardos su maistine plėvele, tolygiai paskirstykite. Ant viršaus uždenkite maistine plėvele kontaktiniu būdu ir įdėkite į šaldiklį 5 minutėms.
  8. Atšaldytą tešlą sudedame į kukurūzų burbuolių lapus, suvyniojame ir surišame virvele. Tada siunčiame ją 1 valandai į dvigubą katilą, tada atvėsiname šaldytuve ir patiekiame. Lapai nuo kūčiukų tarnauja kaip patiekalo apvalkalas. Gero apetito!

Parašykite komentarą