Kumpio raviolai

Išmirkytą kumpį supjaustykite griežinėliais skersai pluošto ir iškepkite. Ant kiekvienos riekelės dėkite pakepintą svogūną, dvi agurko skilteles, morkos griežinėlį ir juodos duonos (agurkus, morkas ir duoną supjaustykite 1 cm storio, 8 cm ilgio riekelėmis), pabarstykite druska ir pipirais. Suvyniokite riekes, suriškite virvele, apvoliokite miltuose ir kepkite. Sudėkite į puodą iš eilės, supilkite šiek tiek sultinio, uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol mėsa taps minkšta, bet neišvirs. Pabaigoje supilkite grietinę. Prieš patiekdami nuimkite virvelę ir apipilkite raviolius troškinio padažu.

Produktai Kumpio raviolai

kumpis 200 g
sūdyti agurkai 50 g
virtos morkos 20 g
juoda duona 25 g
šoninė 5 g
miltai 5 g
grietinė 30 g
svogūnai 35 g
pipirų pagal skonį
druskos pagal skonį

Parašykite komentarą