Konservuotu Pupeliu Salotos

Jautienos salotos su konservuotomis pupelėmis

Mėgstu greitai paruošiamas, nesudėtingas, bet sočias ir skanias salotas. Štai jautienos ir konservuotų pupelių salotų receptas. Tai puikus priedas prie paprastų šeimos pietų, taip pat tinka ir šventei su svečiais.

Sudedamosios dalys

Kad pagamintumėte šias jautienos salotas su konservuotomis pupelėmis, jums reikės:

  • jautienos – apie 0,3-0,4 kg;
  • konservuotų baltųjų pupelių – 2/3 skardinės;
  • Svogūnas (turiu raudonąjį svogūną) – 1 didelė galvutė;
  • kininių salotų (arba jaunų kopūstų) – 1/3 šakutės;
  • baltos duonos – 3 riekės
  • majonezo;
  • druskos ir prieskonių – pagal skonį.

Konservuotu Pupeliu Salotos Maisto gaminimo procesas

  1. Susmulkinkite kiniškas salotas ir svogūnus.
  2. Jautieną supjaustykite mažais kubeliais.
  3. Į kiniškas salotas ir svogūnus sudėkite konservuotas pupeles ir kubeliais supjaustytą jautieną, pagal skonį pagardinkite druska.
  4. Įmaišykite majonezą ir konservuotų pupelių ir jautienos salotos paruoštos patiekti. Jei norite suteikti salotoms dar daugiau įdomumo, patiekite jas su naminiais skrebučiais.
  5. Norėdami pasigaminti džiūvėsėlių, supjaustykite baltą duoną kubeliais, pasūdykite, pabarstykite prieskoniais ir aromatinėmis žolelėmis, lengvai pakepinkite augaliniame aliejuje.
  6. Patiekdami salotas pabarstykite naminiais skrebučiais. Skanios, sočios salotos su jautiena ir konservuotomis pupelėmis ir pasotina, ir džiugina nuostabiu skoniu.
  7. Mėgaukitės!

10 skanių salotų su pupelėmis, kurias norėsite gaminti vėl ir vėl

Įdomūs deriniai su vištiena, jautiena, dešra, kukurūzais, grybais, burokėliais, krabų lazdelėmis ir kt.

3 svarbūs punktai

  1. Salotoms galite naudoti ir konservuotas, ir virtas pupeles. Svarbiausia pastarąsias teisingai išvirti
  2. Konservuotas pupeles pirmiausia reikia įmesti į durklą, kad nutekėtų skystis, ir nuplauti.
  3. Majonezą salotoms lengva pasigaminti patiems arba pakeisti grietine, natūraliu jogurtu ar kitais padažais .

Salotos su pupelėmis, dešra, kukurūzais ir pomidorais

Ingredientai

  • 150-200 g rūkytos dešros;
  • 1-2 pomidorai;
  • ½ svogūno;
  • 200 g konservuotų arba virtų raudonųjų pupelių;
  • 200 g konservuotų kukurūzų;
  • 1 skiltelė česnako;
  • 1-2 šaukštai majonezo;
  • druskos – pagal skonį;
  • maltų juodųjų pipirų – pagal skonį;
  • kelios petražolių šakelės – nebūtina.

Gaminimas

Dešrą supjaustykite stambiomis juostelėmis, pomidorus – stambiais gabalėliais, o svogūną – mažais kubeliais. Sudėkite pupeles, kukurūzus, smulkintą česnaką, majonezą, druską ir pipirus ir sumaišykite. Į salotas galite įberti smulkintų petražolių.

Salotos su pupelėmis, marinuotais grybais ir kiaušiniais

Ingredientai

  • 3 kiaušiniai;
  • 200 g konservuotų arba virtų raudonųjų pupelių;
  • 120 g marinuotų grybų;
  • kelios žaliųjų svogūnų plunksnos;
  • druskos – pagal skonį;
  • 2 šaukštai majonezo;
  • keli salotų lapai.

Gaminimas

Kietai išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir nulupkite. Supjaustykite juos mažais kubeliais. Sudėkite pupeles, grybus, smulkintą svogūną, druską ir majonezą ir išmaišykite. Patiekalą išdėliokite ant salotų lapų.

Salotos su pupelėmis ir tunu

Ingredientai

  • 150-200 g konservuoto tuno;
  • 300 g konservuotų arba virtų baltųjų pupelių;
  • ½ raudonojo svogūno;
  • ½ ryšulėlio žaliųjų svogūnų;
  • kelios šakelės petražolių;
  • 120 ml alyvuogių aliejaus;
  • 1 citrina;
  • druskos – pagal skonį;
  • maltų juodųjų pipirų – pagal skonį.

Gaminimas

Tuną sutrinkite šakute. Sudėkite pupeles, smulkintą raudonąjį svogūną ir smulkintas žoleles. Sumaišykite aliejų, visos citrinos sultis, druską ir pipirus ir gautu mišiniu apliekite salotas.

Salotos su pupelėmis, vištiena, kukurūzais ir kiniškais kopūstais

Ingredientai

  • 200 g virtos vištienos krūtinėlės;
  • ½ vidutinio dydžio Pekino kopūsto galvos;
  • 200 g konservuotų arba virtų raudonųjų pupelių;
  • 200 g konservuotų kukurūzų;
  • 2-3 šaukštai majonezo;
  • druskos – pagal skonį.

Gaminimas

Atvėsusią vištieną supjaustykite dideliais gabalais. Stambiai supjaustykite kopūstus. Sudėkite pupeles, kukurūzus, majonezą, druską ir sumaišykite.

Salotos su pupelėmis, burokėliais ir marinuotais agurkais

Ingredientai

  • 1 burokėlis;
  • 1 svogūnas;
  • 3-4 šaukštai alyvuogių aliejaus;
  • 2-3 marinuoti agurkai;
  • 200 g konservuotų arba virtų raudonųjų pupelių;
  • 2-3 skiltelės česnako;
  • kelios šakelės petražolių;
  • druskos – pagal skonį;
  • maltų juodųjų pipirų – pagal skonį.

Gaminimas

Žalius burokėlius sutarkuokite korėjietiškoms morkoms skirta tarka. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir apkepkite nedideliame kiekyje įkaitinto aliejaus. Sudėkite burokėlius, maišydami kepkite dar kelias minutes ir atidėkite į šalį.

Agurkus supjaustykite nedidelėmis lazdelėmis. Sudėkite pupeles, smulkintą česnaką, kapotas petražoles, burokėlius su svogūnais, druską, pipirus, aliejų ir išmaišykite.

Salotos su pupelėmis, kumpiu, agurkais ir kiaušiniais

Ingredientai

  • 3 kiaušiniai;
  • 200 g kumpio;
  • 1 šviežias agurkas;
  • 200 g konservuotų arba virtų baltųjų pupelių;
  • ½ ryšulėlio petražolių arba krapų;
  • 2 šaukštai grietinės;
  • druskos – pagal skonį;
  • maltų juodųjų pipirų – pagal skonį.

Gaminimas

Kietai išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir nulupkite. Juos, kumpį ir agurką supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Sudėkite pupeles, smulkintus žalumynus, grietinę, druską ir pipirus ir išmaišykite.

Salotos su pupelėmis, jautiena, paprikomis ir graikiniais riešutais

Ingredientai

  • 1 raudonasis svogūnas;
  • 2 valgomieji šaukštai obuolių sidro acto 6 proc;
  • 100 ml karšto vandens;
  • 250 g virtos jautienos filė;
  • 1 raudonoji paprika;
  • ½ aštriosios paprikos;
  • 50 g graikinių riešutų;
  • ¼ ryšulėlio kalendrų;
  • 200 g konservuotų arba virtų raudonųjų pupelių;
  • 2 skiltelės česnako;
  • druskos – pagal skonį;
  • maltų juodųjų pipirų – pagal skonį;
  • ½ arbatinio šaukštelio suneli apynių;
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus.

Gaminimas

Svogūną supjaustykite stambiomis juostelėmis. Sumaišykite šaukštą acto ir vandens ir marinuokite svogūnus šiame skystyje 7-10 minučių.

Formos viršus

Salotos su pupelėmis, krabų lazdelėmis ir kiaušiniais

Ingredientai

  • 3 kiaušiniai;
  • 200 g krabų lazdelių;
  • 200 g konservuotų arba virtų raudonųjų pupelių;
  • ¼ ryšulėlio krapų;
  • 1-2 šaukštai grietinės;
  • druskos – pagal skonį;
  • maltų juodųjų pipirų – pagal skonį.

Gaminimas

Kietai išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir nulupkite. Juos ir krabų lazdeles supjaustykite stambiais kubeliais. Sudėkite pupeles, smulkintus krapus, grietinę, druską ir pipirus ir išmaišykite.

 

Parašykite komentarą