Kakavos ir kondensuoto pieno šokolado kremas

Tai labai geras šokoladinio torto kremo, pagaminto iš kakavos ir kondensuoto pieno, receptas. Kremą pagaminti labai paprasta, jis nepaprastai skanus, švelnus, blizgus ir gerai išlaiko formą. Kremu taip pat galima papuošti tortą ar kitus konditerijos gaminius.

Sudedamosios dalys

Šokoladiniam kremui iš kakavos ir kondensuoto pieno pagaminti reikia:

  • 82 proc. riebumo sviestas – 200 gr;
  • kondensuotas pienas GOST – 200g
  • kakavos miltelių – 1,5-2 šaukštai;
  • Brendžio aromatas – 1-2 lašai (nebūtina).

Maisto gaminimo procedūra

  1. Išimkite sviestą iš šaldytuvo ir palikite jį 1-2 valandas kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Tada plakite maišytuvu, kol taps lengvi ir purūs.
  2. Toliau plakant dalimis į išplaktą sviestą supilkite kondensuotą pieną.
  3. Jei norite, įlašinkite 1-2 lašus kvapiosios medžiagos. Kremas bus vientisas ir gana tirštas.
  4. Į grietinėlę persijokite kakavos miltelius.
  5. Iš pradžių grietinėlę išmaišykite šaukštu, paskui maišytuvu iki vientisos masės.
  6. Štai ir viskas! Nuostabus, skanus, tirštas šokoladinis kremas iš kakavos, sviesto ir kondensuoto pieno paruoštas! Jei virtuvėje per karšta, patartina kremą 15-20 minučių įdėti į šaldytuvą, o tada naudoti, kaip nurodyta. Jis puikiai tinka pyragams ir kitiems kepiniams sluoksniuoti ir puošti.
  7. Gero apetito!

 

Parašykite komentarą