Itališki skrebučiai

Šie naminiai skrebučiai, pagardinti itališkais prieskoniais ir parmezano sūriu, bus populiariausi.

Patiekite juos su sriuba, makaronų patiekalu ar sultingu jautienos tartaru!

Ingridientai

  • 12 batono griežinėliai
  • 30 ml (2 šaukštai) apie alyvuogių aliejus
  • 10 ml (2 šaukšteliai) apie itališki prieskoniai
  • 15 ml (1 valgomasis šaukštas) apie Tarkuoto parmezano


Itališki skrebučiai

Paruošimas

  1. Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų su itališkais prieskoniais ir tarkuotu parmezanu.
  2. Mišiniu aptepkite batono riekeles.
  3. Dėkite ant kepimo skardos, išklotos aliuminio folija, ir paskrudinkite orkaitėje ant „grilio“ padėties (kepti) nuo 2 iki 3 minučių.

Parašykite komentarą