Greitas ir skanus kiaušinių užkandis. Pagrindinė šio patiekalo paslaptis – cukraus ir aštrių garstyčių derinys.
Produktai Įdaryti troškinti kiaušiniai
Kiaušiniai – 6 kiaušiniai.
Majonezas – 2 šaukštai.
Klasikinės garstyčios – 1 valgomasis šaukštas.
Karštosios garstyčios – 1 šaukštelis.
Baltojo cukraus – 1 šaukštelis.
Druska ir pipirai pagal skonį
Paprika papuošimui
Žaliųjų pipirų pjaustytos juodosios alyvuogės (perpjautos per pusę) – 6 pipirai.
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite kiaušinius ir ant didelės ugnies užvirkite. Nuimkite nuo ugnies ir palikite kiaušinius karštame vandenyje 15 minučių. Nutekėjimas. Kiaušinius atvėsinkite po šaltu tekančiu vandeniu. Kiaušinius atsargiai nulupkite, tada sudėkite trynius į dubenį. Suplakite šakute.
Į kiaušinių trynius įmaišykite majonezą, garstyčias, cukrų, druską ir pipirus. Įdėkite įdaro į maišelį, nupjaukite nedidelį kampelį ir mišiniu įdarykite kiaušinio baltymo puseles. Kiekvieną įdarytą puselę pabarstykite paprika ir uždėkite po 2 alyvuogių puseles.