Chebureks ant kreminės tešlos

Šis kremu apteptų mėsos kukulėlių receptas išbandytas jau daugelį metų. Tešla nuostabi, geresnės nerasite. Rekomenduoju pagaminti šiuos cheburekus savo šeimai.

Sudedamosios dalys

Norėdami pagaminti cheburekus iš kreminės tešlos, turėsite:

  • Tešlai:
  • 3,5 puodelio miltų;
  • 1/2 šaukštelio druskos;
  • 1 puodelis verdančio vandens;
  • 100 g sviesto;
  • 1 kiaušinis.
  • Įdarui:
  • 500 g kiaulienos minkštimo;
  • 4-6 svogūnai;
  • druskos, prieskonių – pagal skonį;
  • saulėgrąžų aliejaus kepimui.

Maisto gaminimo procesas

  1. Paruoškite cheburekams gaminti reikalingus produktus.
  2. Dubenyje sumaišykite persijotus miltus ir druską, įpilkite stiklinę verdančio vandens ir greitai išmaišykite šakute. Švelniai suplakite ištirpintą sviestą ir kiaušinį ir iš karto supilkite į miltų mišinį.
  3. Užminkykite labai minkštą ir švelnią tešlą, uždenkite ją servetėle ir pradėkite ruošti įdarą.
  4. Kiaulienos mėsą ir nuluptą svogūną sumalkite mėsmale, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Čeburekų įdaras paruoštas.
  5. Atpjaukite nedidelius tešlos gabalėlius ir labai plonai iškočiokite.
  6. Ant vienos tešlos pusės užtepkite mėsos įdarą ir uždenkite kita tešlos puse.
  7. Atsargiai užspauskite kabourek kraštus.
  8. Į keptuvę su įkaitintu saulėgrąžų aliejumi sudėkite čeburekus ir kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Čeburekai ant kreminės tešlos yra nepaprastai skanūs, pradžiuginkite jais savo artimuosius.
  9. Gero apetito!

Parašykite komentarą