Blyneliai su sojų kremu

Blynai, pagaminti su džiovinta sojų grietinėle, turi daug mažiau kalorijų nei blynai, pagaminti su įprasta grietinėle, tačiau yra tokie pat skanūs. Rezultatas – skanūs, švelnūs, saldūs, aukso spalvos blyneliai.

Ingredientai Blyneliai su sojų kremu (5 porcijoms)

Vištienos kiaušiniai – 2 vnt.
Rudasis cukrus – 2 šaukštai.
Druska – 1/3 šaukštelio.
Sojų grietinėlės milteliai – 50 gr.
Vanduo – 750 ml
Augalinis aliejus – 2 šaukštai.
Kvietiniai miltai – iki skystos grietinės konsistencijos
Žingsnis po žingsnio nuotraukų receptasBlini ant sojų kremo
Recepto nuotrauka: Blyneliai su sojų kremu – 1 žingsnis.
1. Tinkamame inde suplakite kiaušinius, cukrų ir druską.

Recepto nuotrauka: Blyneliai su sojų kremu – 2 žingsnis.
2. Džiovintą grietinėlę ištirpinkite 500 ml šilto vandens, supilkite į likusius ingredientus, suplakite.

Recepto nuotrauka: Blyneliai su sojų kremu – 3 žingsnis.
3. Įpilkite 250 ml vandens ir augalinio aliejaus.
Į dubenį nedidelėmis porcijomis suberkite persijotus miltus ir maišykite, kad gautųsi skystos grietinės konsistencijos tešla.

Recepto nuotrauka: Blyneliai su sojų kremu – 4 žingsnis.
4. Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Supilkite blynų tešlą į keptuvę, tolygiai paskirstykite ją po visą keptuvės dugną ir kepkite sojų blynus iš abiejų pusių, kol jie taps auksiniai.

Parašykite komentarą