Baltijos šalių stiliaus zrazy

Per mėsmalę pertrinkite meldų ir plekšnių filė, pasūdykite ir gerai išmaišykite. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite svieste. Sudėkite smulkiai supjaustytus agurkus. Įmuškite kiaušinius, supilkite juos ant agurkų ir svogūnų ir apkepkite. Iš maltos žuvies padarykite tortilijas, į vidurį dėkite kiaušinio masę, kraštus sujungkite, pamirkykite kiaušinyje, apvoliokite džiūvėsėliuose, padarykite cigaro formą. Kepkite dideliame kiekyje riebalų.

Patiekite su citrinos griežinėliais ir papuoškite petražolėmis.

Ingredientai Baltijos šalių stiliaus zrazy (3 porcijoms)

kapinaičių 450 g
Pollakas 300 g
svogūnai 2 vienetai
kiaušiniai 3 vnt.
marinuoti agurkai 2 vnt.
2 puodeliai sviesto
džiūvėsėlių 2 valgomieji šaukštai.
citrina 1 vnt.
augalinis aliejus pagal skonį

Parašykite komentarą