Greita žuvis tešloje – skanu ir karšta, ir šalta
Kartą kepiau ją per šventes. Skanus ir karštas, ir šaltas.
SUDEDAMOSIOS DALYS:
- 600 g žuvies filė (balta žuvis)
- šiek tiek citrinos sulčių
- šiek tiek krapų (susmulkintų)
- šiek tiek pipirų
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
TEŠLA:
- Kiaušiniai 2 vnt.
- 3 šaukštai miltų (su kaupu)
- 2 šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvies filė nuplaukite, gerai nusausinkite, supjaustykite juostelėmis, apšlakstykite citrinos sultimis ir pagardinkite trupučiu druskos.
- Kiaušinius išplakame su prieskoniais, supilame majonezą, suberiame miltus, smulkintus krapus ir gerai išmaišome.
- Kiekvieną žuvies gabalėlį pamerkite į tešlą ir kepkite keptuvėje iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.